NOSI DJEČAČKU FRIZURU

Prepoznajete li ovu dugokosu ljepoticu?

06.10.2014 u 07:15

Bionic
Reading

Zgodna radijska voditeljica Lorena Nosić svoju karijeru počela je graditi u prvoj hrvatskoj sapunici 'Zabranjena ljubav', a danas je jaka snaga Antene Zagreb

Lorena Nosić je postala zanimljiva javnosti ulogom Mirne Šarić u 'Zabranjenoj ljubavi' iz 2008. godine.

Nakon toga glumi u seriji 'Obični ljudi' gdje glumi mladu i uspješnu poslovnu ženu Martinu, a kasnije su uslijedili voditeljski angažmani u emisijama 'Ljubav je na selu', 'Večera za 5' i kvizu '20pet'.

Lorena je nakon 'Zabranjene ljubavi' svoju kosu drastično odrezala, a kratka kosa je postala njezin zaštitni znak. Njeno lice bez mane s kratkom kosom došlo je do izražaja.

Lijepa Lorena već godinama vjerna je kratkoj, dječačkoj frizuri, koje se ne želi odreći, iako se proslavila s dugom kosom.

'Prijatelji me nagovaraju da opet pustim kosu, no zadovoljna sam kratkom. Ne vežem ženstvenost s kosom. Kad sam se prvi put šišala mašinicom, cijelo vrijeme sam se smijala u nevjerici što činim. Roditelji su bili u šoku kad su me vidjeli. Moj tata jako je volio dugu kosu, ali mi je rekao 'Ipak to tebi stoji'', rekla je jednom prilikom za Večernji list.

Mnogi ne znaju da je Lorena završila školu za klasični balet, zbog čega ima vrlo graciozno držanje. Zanimljivo je da Lorena vodi radijske intervjue s poznatim Hrvatima iz kreveta, pa je mnogima drago što postoje i njihovi videozapisi.