IMATE LI IH U ORMARU?

Preplavile su Instagram: Traperice s ovim detaljem toliko su cool da im ne možemo odoljeti

16.11.2020 u 13:45

Bionic
Reading

Posljednjih godina na modnoj sceni izmijenio se niz trendi modela traperica kojima su bile zaluđene modne ovisnice. Ulicama su prodefilirali modeli 'boyfriend', 'mom jeans', kulotice i 'bootcut', a ove sezone na sam vrh liste trendova dospjele su i traperice s poderotinama koje su preplavile Instagram

Čak i trendseterice koje naginju klasičnim komadima odjeće sigurno ove sezone neće odoljeti poderanim trapericama koje slove za najnoviju modnu opsesiju. Ovaj model traperica nadahnut grungeom i modom 90-ih ponovno se uspinje na sam vrh modne scene.

Traperice s poderotinama ne samo da su cool, već imaju moć u trenu začiniti stajling, što iz dana u dan dokazuju i modne ovisnice. Odlično će pristajati uz apsolutno sve što imate u ormaru, od bakinog pletenog prsluka u kombinaciji s bijelom košuljom do bajkerske jakne.

Blagu prednost u narednim mjesecima imat će modeli ravnih i širokih nogavica dok će se skinny modeli nalaziti po strani, no neće potpuno iščeznuti s modne scene. Odaberite traperice koje imaju poderotine na koljenima i nemojte se bojati da neće biti primjerene za posao. Ukoliko ih uskladite sa salonkama i sakoom, itekako ćete postići poslovnu eleganciju kojoj težite.

Ukoliko će osjećate dovoljno odvažno, odaberite traperice s nekoliko poderotina, a od hladnoće se zaštite tako da ispod odjenete najlonke ili tople štrample.

Inspirirajte se...

Traperice + pleteni prsluk

Traperice + pletena vesta + predimenzionirana bijela košulja

Traperice + gležnjače s debelim potplatom

Traperice + kožna jakna

Traperice + kožni kaput

Traperice + traper jakna

Traperice + loaferice

Traperice + strukirani sako