ZVIJEZDE ANTENE

Prelijepe voditeljice ludovale na ledu

11.01.2014 u 12:25

  • +12

Lorena Nosić i Tamara Loos na tankom ledu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Antun Čajkovac

Bionic
Reading

Zvijezde Antene Zagreb na tankom zagrebačkom ledu okušale su se u umjetničkom klizanju

Vikend je započeo zajedničkim druženjem u kojem su DJ-ice Katarina Moškatelo, Lorena Nosić i Tamara Loos izazvale muške kolege Sašu Lozara, Sašu Bunetu i Trpimira Vranekovića te ih svojim umijećem klizanja doslovce ostavile bez daha.

'Vratila sam se u djetinjstvo jer godinama nisam stala na led. Trebala mi je koja minuta za prilagodbu, no brzo sam krenula klizati, a prisjetila sam se i nekih figura koje sam znala, poput piruete, koju sam iz par pokušaja uspjela i izvesti na oduševljenje mojih kolega koji su čak i zapljeskali', izjavila je Tamara Loos te dodala da jako voli zimu.

'Prije sam redovito klizala na Šalati i to je bio jedan lijep vid druženja za kakvo danas rijetko imamo vremena. Jako volim zimu, grudati se, sanjkati, a kako nema snijeg, klizanje je odlična zamjena', rekla je lijepa voditeljica.

Izazov je bio biti što bolji u brzom klizanju, stilskim figurama, ali i šarmu koji su primijetili i ostali klizači pa su se tako zvijezde Antene rado odazvale na zajedničko fotografiranje i klizanje u paru s najmlađima.

'Svaki rekvizit koji se uz mene veže, osim mikrofona, stran mi je pojam, pa tako i klizaljke. Čak sam sam sebe iznenadio jer ni jedanput nisam dotaknuo led ni s čim osim s klizaljkama. Jedino klizanje koje volim je u Ledenoj dvorani Doma sportova. Presmiješno mi je bilo gledati kolegicu Katarinu, rođenu Hvaranku, koja je stalno boreći se sa zagrebačkim ledom zazivala: 'Di je Hvar, di je moj Hvar!' ispričao je Saša Lozar.

Zvijezde Antene Zagreb tmurne i sve hladnije zimske dane provode u eteru, družeći se sa slušateljima koje pozivaju da im javljaju sve zimske radosti i ludosti.