yara shahidi

Prelijepa i bez Photoshopa: Mlada holivudska zvijezda zablistala u prestižnom magazinu

19.07.2019 u 11:54

Bionic
Reading

Mlada američka glumica u usponu, Yara Shahidi, zvijezda je novog američkog izdanja magazina Harper's Bazaar, na čijim je stranicama osvanula u prirodnom izdanju i bez trunke Photoshopa

Zvijezda američkog sitcoma 'Grown-ish' u novom izdanju Harper's Bazaara progovorila je na temu mode i ljepute i kako ju koristi kako bi napravila razliku.

'Ne pokazujući kožu, šaljem jasnu poruku', ističe 19- godišnja glumica Yara Shahidi o svom osobnom stilu u sklopu editorijala 'Stvarna ljepota' koji slavi autentičan izgled žena objavljivanjem intervjua uz neretuširane fotografije.

Govoreći o stilu američka glumica afričko-iranskih korijena izjavila je kako odjeća za nju uvijek mora imati pokret, te da joj moda predstavlja veliku radost.

  • +3
Yara Shahidi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Shahidi, koja je na objavljenim fotografijama zablistala s prirodnim kovrčama i vlažnom kožom, također se dotaknula pitanja o različitostima ili nedostatku istih u industriji ljepote. Ranije ove godine postala je ambasadorica dekorativne kozmetike Bobbi Brown snimivši kampanju na kojoj je predstavljala paletu pudera s potpisom ovog poznatog make-up brenda.

Slijedeći primjer slavne Rihanne i njezina make-up brenda Fenty Beauty, koji je u povijest ušao kao prvi beauty brend koji je uspio lansirati puder u 40 nijansi brojni brendovi, uključujući američki Bobbi Brown, odlučili su se na isti potez stavljajući fokus na različitim tipovima ženske ljepote.