JOŠ JEDAN ŠOK

Prekinuli Daniela Trbović i Oliver Frljić?

10.10.2012 u 15:13

Bionic
Reading

Ako je suditi po pričama iz kazališnih krugova, jedan od najljepših i najpametnijih parova domaće scene odnedavno više ne živi na istoj adresi

Par koji je bio u vezi skoro tri godine razišao se i više ne živi zajedno, a iz krugova bliskih paru tportal saznaje da razlog prekida nije treća osoba.

Ta dramatična vijest potresla je mnoge i iskreno su iznenađeni prekidom para koji se doimao skladnim i idiličnim.

'I Lovro i ja voljeli bismo da je Oliver više tu, ali on je slobodnjak i radi ondje gdje ga zovu i gdje mu nude posao, tako da puno izbiva. Mora raditi s obzirom na to da ne živimo od naslijeđenog novca. Ali kada je tu, živimo kao trio, odnosno kad nam se Saša priključi, i kao četvorka. Fantastična četvorka', prokomentirala je u svibnju Daniela Trbović život s Oliverom Frljićem za Story.


Zbog Oliverovog posla, njegova i Danielina veza često se vodila na daljinu. 'Zasad je prihvatljivo. Neke prijateljice kažu da je to super, nema ga pa se zaželite, no ako mi se netko sviđa i ako ga želim, onda želim biti s njim. Ja sam tip za sve ili ništa', objasnila je tada voditeljica.

Od početka veze par živi zajedno, no o braku nisu razmišljali jer su oboje to iskustvo već proživjeli. 'Živimo kao da smo u braku i ne znam što bi se promijenilo. Možda bih imala neki prsten i još jedan papir. Uz kredite i vjenčani list. I on je imao to iskustvo, pa ne znam… Možda jednog dana kad Oliver odraste, a ja budem zrela', kazala je tada uvijek duhovita Daniela.

Daniela je više puta naglašavala da joj nije važno to što je svi zezaju da hoda s 'piletinom', a godine ni njemu nisu bile prepreka.

Oliver je tvrdio da se već osjeća kao da je s Danielom u braku i ne treba mu potvrda. 'Ne razmišljam o vjenčanju. Ne treba nam nikakva formalna potvrda naše ljubavi. Naš odnos savršeno funkcionira i bez toga, oko čega se oboje slažemo', kazao je za Gloriju prije samo mjesec dana.  Za sada nema informacija o tome što je presudilo njihovoj vezi.

Nakon razvoda Nives i Dine Drpića te Jelene i Janka Popovića Volarića, ovo je još jedan šokantan prekid u svega nekoliko dana.