Linija Uriage Hyseac

Predstavljeni noviteti dermokozmetičke kuće Uriage

20.10.2015 u 11:33

Bionic
Reading

U prostoru Vidikovca ZagrebEye doktorima dermatolozima i farmaceutima predavanje o novitetima linije Uriage Hyseac, linije za masnu i mješovitu kožu, održao prof. doktor Toni Ionesco, dermatolog i voditelj Laboratorija Uriage

Uriage je jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima za primjenu u dermatologiji. Specijaliziran od samog početka u aktivnoj njezi osjetljive kože, suhe kože i kože sklone atopiji, Uriage nastoji zadovoljiti očekivanja pacijenata i njihovih liječnika učinkovitošću, kvalitetom i širokom paletom proizvoda. Uriage termalna voda izvire u ekološki čistom, alpskom dijelu Francuske. Na izvoru je bakteriološki čista, fiziološkog pH (pH=6,8) i prirodno izotonična.

Jedinstveno svojstvo prirodne izotoničnosti njeguje i štiti integritet stanica osjetljive kože i sluznica. Vrlo visoka koncentracija mineralnih soli i elemenata u tragovima, čak 11 g/l umiruje, hidratizira, djeluje protualergijski i protiv slobodnih radikala, Uriage termalna voda pospješuje cijeljenje i djeluje protuupalno. Svi proizvodi sadrže ljekovitu termalnu vodu Uriage.

Linija Uriage Hyseac namijena je masnoj i mješovitoj koži, sklonoj aknama, a koristiti je mogu teenageri i odrasli. Noviteti koji su predstavljeni su; Hyseac 3-REGUL , krema sa trostrukim djelovanjem ( protuupalno, keratolitičko i protiv nesavršenosti), Hyseac pročišćavajuća maska od gline koja čisti pore i regulira lučenje sebuma, Hyseac SOS pasta koja isušuje prištiće i nanosi se lokalno noću, te Hyseac R, obnavljajuća njega lica za kožu isušenu i oštećenu tretmanima.

Svi proizvodi mogu se kupiti u ljekarnama diljem Hrvatske.