KRALJICA MODNOG MINIMALIZMA

Pravilo 'manje je više' izbrusila je do savršenstva: Angelina Jolie plijenila poglede u elegantnom izdanju

14.08.2021 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon što je nekoliko tjedana uživala u ljepotama Italije te vozeći se luksuznim vlakom po Europi, slavna oskarovka i humanitarka vratila se u Los Angeles na čijim je ulicama prošetala u još jednom elegantnom izdanju u duhu modnog minimalizma

Jednostavni komadi u neutralnim bojama, a koji odišu bezvremenskim izgledom, postali su glavno obilježje stila odijevanja 46- godišnje Angeline Jolie. Potvrđuje to svakim pojavljivanjem u javnosti, a ovih dana nije prošla nezapaženo dežurnim paparazzima prilikom šopingiranja ne Beverly Hillsu u društvu posvojenog sina, 17- godišnjeg Paxa.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna oskarovka i humanitarka tim je povodom osvanula u elegantnoj kombinaciji kojom je dominirala siva boja. Nju je istaknula tankim modelom veste utaknutim u hlače visokoga struka i širokih nogavica, a ispod kojih se nazirao par lakiranih salonki nijanse nude.

Poznata kao velika ljubiteljica torbi klasičnoga izgleda Jolie ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju, svoje posljednje izdanje zaokruživši elegantnim modelom u boji sličnoj paru odabranih salonki.

U gotovo identičnoj kombinaciji nedavno je ugledana na ulicama Pariza, a umjesto veste nosila je običnu bijelu majicu s bež inačicom hlača visokog struka i širokih nogavica.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia