NOVI PROIZVODI NIVEA SUN

Potpuna zaštita i prirodno tamnjenje - u istoj bočici

21.04.2010 u 12:38

Bionic
Reading

Brončana boja i potpuna zaštita odsad su mogući zahvaljujući novim inovacijama linije Nivea Sun koja koži pruža potpunu zaštitu i istovremeno potiče njezino prirodno tamnjenje

Tvrtka Beiersdorf predstavila je novosti linije Nivea Sun, jedinstvenu inovaciju losion Nivea Sun Protect & Bronze, koji koži pruža potpunu zaštitu i istovremeno potiče njezino prirodno tamnjenje. Nove proizvode linije Nivea Sun predstavili su dr. Stephan Ruppert iz centra za istraživanje tvrtke Beiersdorf u Hamburgu i Nataša Lujanac iz tvrtke Beiersdorf Hrvatska. Predstavljen je i još jedan novi proizvod Nivea Sun - Light Feeling fluid za lice te redizajnirana pakiranja proizvoda Nivea Sun.

Nivea Sun Protect & Bronze
Za one koji žele predivno osunčanu kožu u kombinaciji sa savršenom zaštitom od štetnih UV zraka, Nivea Sun Protect & Bronze savršeno je rješenje. Nova formula laganog losiona aktivira prirodne zaštitne procese u koži i dubinskim djelovanjem pomaže postići dugotrajnu i prirodnu boju. Protect & Bronze aktivira prirodnu proizvodnju melanina što izaziva dva poželjna efekta – pojačava prirodnu zaštitu i istovremeno podržava prirodni proces tamnjenja kože. Visoku UVA/UVB zaštitu osiguravaju zaštitni faktori (SPF) 10, 20 i 30, koji kožu učinkovito štite od opeklina i prijevremenog starenja.

Proces tamnjenja započinje kada UV zrake prodru u kožu. Sunčeve zrake stimuliraju proizvodnju melanina u stanicama u dubljim slojevima kože. Melanin djeluje kao savršen mehanizam zaštite jer istovremeno 'dopušta' koži da potamni i štiti stanice od oštećenja.

Nivea je upotrijebila ovaj savršeni prirodni mehanizam i primijenila ga u formulaciji proizvoda za zaštitu od sunca. Gliciretinska kiselina, aktivator melanina, dobivena iz korijena sladića, stimulira prirodnu proizvodnju melanina u koži. Prirodni je zaštitni mehanizam aktiviran dok istovremeno koža poprima ravnomjernu tamniju boju. Za razliku od proizvoda za samotamnjenje, Nivea Sun Protect & Bronze djeluje u dubljim slojevima kože, dajući koži vremena da prirodnim putem razvije dugotrajnu boju.

Dnevni fluid za lice Nivea Sun Light Feeling - lagani losion i efikasna UV zaštita
Novi fluid za lice Nivea Sun Light Feeling u praktičnom džepnom pakiranju kombinira efikasnu UV zaštitu i osvježavajuću njegu lica. Lagana tekstura svježeg ljetnog mirisa brzo se upija i koži pruža svilenkastu mekoću i hidrataciju. Lagani fluid matira kožu i zaglađuje ten te se može koristiti kao podloga za šminku, a njegova inovativna formula sadrži učinkovite UVA/UVB filtre koji štite kožu lica od preuranjena starenja.