BESPLATNI OGLEDNI SAT

Potaknite djecu na logičko i kritičko razmišljanje uz Kiduko matematičku akademiju

17.02.2023 u 09:21

Bionic
Reading

'Od svih aktivnosti koje moj sin ima, Kiduko akademija je jedina na koju me moj sin unaprijed upozorava da ne smijemo zaboraviti niti zakasniti. Lijepo je vidjeti da se zaljubio u matematiku i da mu je svaki put drago ići'.- tata Romano

U današnje vrijeme, matematika predstavlja ključnu disciplinu u obrazovanju te je temelj za mnoga zanimanja u budućnosti. Međutim, mnogi roditelji se suočavaju s izazovom kada pokušavaju pomoći svojoj djeci da se zaljube u matematiku i razviju potrebne vještine za uspješno savladavanje predmeta. To je razlog zašto je osnovana matematička akademija za djecu pod nazivom Kiduko, koja se temelji na istraživačkoj matematici i koja nudi prijave na besplatni ogledni sat za proljetni semestar (koji kreće 27.2.2023).

ŠTO JE KIDUKO AKADEMIJA?

Kiduko je matematička akademija za djecu u dobi od 10 do 14 godina koja se fokusira na istraživačku matematiku. Ova vrsta nastave ne samo da poboljšava matematičke sposobnosti djece, već i razvija kritičko razmišljanje, samopouzdanje i kreativnost.

Jedna od ključnih značajki programa Kiduko je njegov interaktivni pristup poučavanju. Nastava se odvija u malim grupama kako bi se omogućio osobni pristup svakom djetetu. Program je prilagođen potrebama učenika i pokriva različite aspekte matematike, od temeljnih koncepata do naprednih tema.

Kiduko, matematička akademija za djecu, osmišljena je s ciljem da pomogne djeci u stvaranju pozitivne slike o matematici, te im pomaže u razvoju znanja i sposobnosti potrebnih za cijeli život. U Kiduko akademiji, djeca ne uče samo matematiku, već je i koriste. Njihova interakcija s matematikom bit će zabavna i zanimljiva, te će im pomoći da razviju ljubav prema matematici.

POZIV NA BESPLATNI OGLEDNI SAT

Kiduko poziva sve roditelje da se prijave svoju djecu na besplatni ogledni sat u proljetnom semestru (s početkom od 27.2.2023), kako bi djeca mogla iskusiti nastavu iz prve ruke. Ogledni sat je prilika za djecu da se upoznaju s programom i nastavnim osobljem, te dobiju uvid u to kako se Kiduko razlikuje od ostalih pristupa matematici.

Kontakt za više informacija:

E-mail: kontakt@kiduko.hr

Telefon: 099 842 0754