KATIE HOLMES

Poslovnu eleganciju izbrusila je do savršenstva: Njezini stajlinzi prava su inspiracija

29.05.2023 u 08:45

  • +2

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ALFONSO CATALANO / SGP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poput brojnih zvijezda iz filmske i modne industrije, 76. Filmski festival u Cannesu nije željela propustiti ni Katie Holmes. Ova neprikosnovena kraljica ulične mode za svog kratkog boravka na Francuskoj rivijeri servirala je tri inspirativna stajlinga u duhu poslovne elegancije

Iako je canneski crveni tepih odlučila zaobići, 44-godišnja Holmes nije se libila servirati nekoliko dobitnih izdanje s jednakom modnom formulom.

Tri uredska looka Katie Holmes

Od prošlog ljeta na modnoj sceni, a posebice u svijetu slavnih trendseterica, trend nošenja uredske odjeće ne pokazuje znakove stajanja. Osim dama poput Hailey Bieber ili Kendall Jenner, na njega nije ostala imuna ni Katie Holmes.

Već od prvog pojavljivanja u Cannesu, Holmes je igrala na kartu poslovne elegancije, odjevena u bež odijelo njujorškog brenda Kallmeyer, potpomognuto bijelom majicom i statement modelom cipelama s printom pitonove kože.

Kasnije toga dana, na konferenciji pod nazivom ‘Žene u pokretu’ osvrnula se glumačku karijeru i ovaj put u uredskoj kombinaciji vrijednoj kopiranja.

Na spomenutom događanju u organizaciji modne grupacije Kering, pojavila se u ljetnoj verziji ‘odijela’ - kremastoj košulji s odgovarajućim hlačama lepršavih nogavica - djelo brenda Rosetta Getty.

Zeleno-žutu majicu kratkih rukava iskoristila je kako bi upotpunila ovaj chic i dodala dašak odvažnosti cjelokupnom stajlingu. Večernji sati bili su rezervirani za crni kostim stvoren od strukiranog blejzera i suknje s prorezom podebljanim s detaljem patentnog zatvarača.

Ovu večernju kombinaciju na Holmes potpisuje njujorški brend Khaite koji svjetsku slavu može zahvaliti upravo njoj.

Godine 2019. Holmes je izazvala senzaciju na ulicama New Yorka noseći luksuzni komplet kardigana i grudnjaka od kašmira s potpisom tada nepoznatog brenda Khaite, a tim modnim činom zacementirala je status kraljice ulične mode.

Za izdanja Katie Holmes u Cannesu i ovoga puta pobrinula se stilistica Brie Welch s kojom je zvijezda ‘Dawson’s Creeka’ pronašla zajednički modni jezik i s kojom je do danas kreirala brojna nezaboravna izdanja.