PRVA DAMA

Poslovna elegancija u New Yorku: Prva dama Sanja Musić Milanović ne odustaje od svog klasičnog modnog stila

21.09.2021 u 10:24

Bionic
Reading

Prva dama Hrvatske, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović godinama njeguje klasičan modni stil, a svojoj je modnoj formuli ostala vjerna i prilikom posjeta supruga, predsjednika RH Zorana Milanovića SAD-u

Predsjednički par posjetio je poznato Sveučilište Columbia u New Yorku, a stajling koji je za taj posjet odabrala prva dama nije puno odudarao od njezina ženstvenog stila.

Dr. Sanja Musić Milanović najradije nosi elegantne kombinacije koje laskaju njezinoj figuri, pa je i ovoga puta odabrala stajling koji posve odgovara njezinom poslovno-elegantnom modnom stilu.

Tamni sako i odgovarajuću suknju upotpunila je bijelom košuljom i smaragdnozelenim šalom, a klasična frizura i decentan make up zaokružili su ovaj outfit.

Kako prva dama voli kombinacije podignuti detaljima, sako je ukrasila efektnim brošem u tonovima starog zlata.

  • +4
Dr. Sanja Musić Milanović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, predsjednik RH Zoran Milanović, govoreći pred studentima Sveučilišta Columbia, rekao je, između ostalog, da je Hrvatska dugo morala čekati na članstvo u EU te da se uspjeh Hrvatske u Uniji sada treba mjeriti samo uspješnošću u izvlačenju novca iz europskih fondova. Odgovarajući na pitanja studenata, predsjednik Milanović komentirao je i svoje viđenje širenja EU-a.

'EU je vjerojatno najkompleksnije političko udruženje u povijesti čovječanstva. Teško je njime upravljati; nedostaje političke legitimnosti jer ga većinom vode birokrati. Za moju zemlju je od najveće važnosti pitanje što će biti s EU-om u idućih 10 godina', rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović na Sveučilištu Columbia u New Yorku govoreći u okviru World Leaders Foruma na temu 'Krize u nastajanju i konkurentski narativi'.

Predsjednik Milanović iznio je i svoje viđenje situacije u Afganistanu, koji je ponovno pod vlašću talibana, a svi vojnici NATO-a napustili su tu zemlju.

'Hrvatski vojnici trebali su se povući još prije 10 godina, nakon ubojstva šefa Al Kaide Osame bin Ladena', rekao je između ostalog i dodao kako se 'nikada nije zavaravao idejom da će biti išta od demokracije u Afganistanu'.