SUNČANI ODMOR

Posjetite Tunis direktnim letovima iz Zagreba!

20.05.2014 u 12:09

Bionic
Reading

Dosta Vam je prometnih gužvi, sati provedenih u autobusu do omiljenog odmarališta?? Od 04.06. možete odletjeti direktnim letom iz Zagreba za Tunis, jednu od najpopularnijih odmarališta hrvatskih turista. Letovi za Tunis će prometovati svake srijede do kraja kolovoza te su svi polasci garantirani.

Putnička agencija Sunčani odmor d.o.o. nudi povoljne aranžmane sa fenomenalnim last minute ponudama, stoga Tunis možete posjetiti po cijeni već od 2.089kn + zrakoplovne pristojbe dok četveročlana obitelj može ljetovati po cijeni od 6.956kn + zrakoplovne pristojbe 799kn. U toj cijeni je uključeno 7 noćenja u hotelu, transferi na destinaciji, avionski prijevoz, usluge vodiča i all inclusive usluga što znači neograničeno hrane i pića. Zato ostavite novčanik i prepustite se uživanju.

5. mjesec se i dalje može rezervirati po promotivnim cijenama koje se kreću od 1.799kn do 2.199kn po osobi (+ zrakoplovne pristojbe), dok ćete za prekrasan i miran otok Djerba (Tunis) morati izdvojiti čak 3.069kn + zrakoplovne pristojbe. Polasci za otok Djerbu su iz Ljubljane te je moguće rezervirati i direktan transfer iz Zagreba do zračne luke Brnik u Sloveniji uz nadoplatu.

Požurite i rezervirajte svoje mjesto već na idućem letu.

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com ili na broj 01 / 555 2130. Sunčaniodmor.com...