s dizajnerskim potpisom

Posebna haljina za posebnu priliku: Supruga Tonija Kukoča u kreaciji odvažnog kroja

19.09.2023 u 09:33

Bionic
Reading

U košarkaškoj dvorani Gripe održana je premijera filma 'The Magical Seven - Toni Kukoč', a naš slavni košarkaš ponosno je stigao u pratnji majke Radojke i supruge Renate koja je za ovu posebnu prigodu odabrala i posebnu haljinu

Na mjestu gdje je počela njegova košarkaška priča, u dvorani Gripe održala se premijera filma 'The Magical Seven - Toni Kukoč', i to točno na Tonijev 55. rođendan koji je obilježen i vatrometom. Film autora Sabahudina Topalbećirevića na veliki je ekran donijela priču o karijeri vrhunskog sportaša koji je igrajući za Chicago Bullse dijelio svlačionicu s nekim od najvećih košarkaša svih vremena.

Toni je na splitsku premijeru stigao u pratnji majke Radojke i supruge Renate koje nisu mogle sakriti koliko su ponosne na njega. Renata, Tonijeva ljubav iz školskih klupa i supruga punih 37 godina, nakon klasične crne kombinacije za sarajevsku premijeru, za premijeru na 'domaćem' terenu posegnula je za glamuroznijom kombinacijom.

Izbor je pao na Altuzarrinu midi haljinu koja nosi naziv 'Canna', a načinjena od kombinacije lana i svile ističe se dubokim dekolteom, nabranim materijalom i asimetričnim krojem. No, najistaknutiji dio svakako su volumiozni i nabrani materijal na bokovima. Inače, Canna haljina pripada Altuzarrinoj 'pandemijskoj' kolekciji, kreiranoj za proljeće/ljeto 2021., a prodavala se po cijeni od 2.595 dolara.

Nabrana haljina u maslinastozelenoj boji lijepo je istaknula Renatin preplanuli ten, a ona je stajling zaokružila malom bijelom torbicom sa zlatnim detaljima s potpisom Louisa Vuittona i svijetlim sandalama visokih platformi i otvorenih prstiju.

emotivan doček

Na splitsku premijeru filma Toni Kukoč stigao u pratnji majke i supruge

Pogledaj galeriju