francuski balayage

Pomlađuju u trenu: Ovakvi pramenovi savršena su opcija za zrelije dame

13.07.2023 u 15:31

Bionic
Reading

Pramenovi u nijansama vanilije postižu se tehnikom francuskog balayagea te su savršena ljetna opcija za zrelije dame plave kose

Pomlađujući plavi pramenovi u stilu francuskog balayagea jedna su od najboljih opcija za zrelije dame koje žele modernu i osvježavajuću frizuru u skladu s ljetom.

Važnost zaštite od sunca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; montaža Neven Bučević

Riječ je o frizuri koju je popularizirala slavna španjolska 74-godišnja poduzetnica Carmen Lomana koja je zablistala upravo s ovim nježnim, ali toliko transformativnim nijansama u kosi.

Francuski balayage za plavu kosu garantirano je pogođena opcija za ljeto jer će se savršeno nadopunjavati sa svjetlinom koja dolazi s povećanom izloženosti suncu. Suptilni prijelazi tonova boje naglasit će lice i čitav look učiniti sjajnim i mladolikim!

Ova tehnika omogućuje savršenu integraciju pramenova u kosi s gotovo nevidljivim prijelazima, a u tome pomaže tzv. postupak vanilla creme highlights koji se sastoji od nježnog posvjetljivanja kose od sredine do vrhova, bez dodirivanja korijena.

Jedna od velikih prednosti ove frizure je upravo njeno lako održavanje jer ne zahtjeva redovit odlazak u salon kako bi se popravio izrast oko tjemena.

'Kremasti ton vanilije siguran je izbor za pružanje sjaja i očuvanje kose', zaključuju modni frizeri.