MALI A MOĆNI TRIKOVI

Pomladite se za samo 10 minuta

27.12.2013 u 20:12

Bionic
Reading

Saznajte na koje načine možete izgledati deset godina mlađe u samo deset minuta

1. Korektor za lice

Jedna od najčešćih grešaka koje žene čine je ta što stavljaju previše šminke da bi izgledale mlađe, a učinak je zapravo suprotan. Nanesite korektor preko obraza i čela kako bi vam koža djelovala zategnutije, a ten bio ujednačen.

2. Korektor za podočnjake

Glavni su razlog zbog kojeg žene u zrelim godinama izgledaju starije no što jesu podočnjaci. Koristite korektor kako biste sakrili opuštenu kožu i tamne krugove ispod očiju.

3. Stavite maskaru i naglasite oči

Naglašavanje očiju najvažnija je stvar koju možete učiniti kako biste izgledali deset godina mlađe. Iscrtajte oči tušem, a na trepavice stavite maskaru.

4. Haljina u skladu s oblikom tijela

Mnoge žene u određenim godinama prestaju voditi računa o odjeći i upravo zbog toga izgledaju starije. Izaberite odjeću koja vam odgovara obliku tijela i sigurno ćete izgledati mlađe i ljepše.

5. Uklonite dlake s lica

Bez obzira odgovara li vam izbjeljivanje, depilacija ili čupanje, obavezno uklonite dlake s lica kako biste izgledali mlađe. To podrazumijeva i oblikovanje obrva.

6. Promijenite frizuru

Možete stvoriti iluziju mladalačkog izgleda tako što ćete promijeniti frizuru i isprobati nešto novo.

7. Koristite steznik

Kako biste izgledali mlađe i zategnutije, koristite steznik. To je naročito važno ženama u zrelim godinama jer im opuštenu kožu drži na mjestu.

8. Maska za lice

Ako želite izgledati mlađe bez nanošenja previše šminke ili pribjegavanja drugim tretmanima za ljepotu, jednostavno stavljajte masku za lice. Prvo napravite piling tako da vam se otvore pore, a potom nanesite masku.

9. Ruževi svijetlih boja

Tamne boje ističu problematične dijelove na licu, zato koristite karmine pastelnih boja.

10. Osmijeh

Posljednji, ali ne i najmanje važan je osmijeh. Ne podcjenjujte moć osmijeha. Nasmijane žene izgledaju veselo, a samim time i dosta mlađe.