samo najbolje za vas

Poliklinika AVIVA – sve što trebate od privatne poliklinike za vaše zdravlje

31.05.2019 u 14:50

Bionic
Reading

Poliklinika AVIVA, nasljednica popularne Nemetove i začetnica privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj, ove godine obilježava nevjerojatnih 40 godina djelovanja. Dugogodišnja tradicija profilirala je Polikliniku u jedan od prepoznatljivih simbola hrvatskih zdravstva koju prepoznaju korisnici iz privatnog, ali i javnog sektora, stoga ni ne čudi kako ju sve više korisnika bira kao suputnika u usvajanju zdravih navika

Uz pomoć tima vrhunskih specijalista i suvremene opreme, Poliklinika svojim korisnicima osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje te kontinuirano radi na poboljšanju svih procesa, podižući ljestvicu kvalitete i medicinskog standarda. Uz 40 godina tradicije, Poliklinika AVIVA već pet godina djeluje i kao Znanstvena organizacija ispunjavajući uvjete Ministarstva znanosti i obrazovanja, što znači da ispunjava uvjete što se tiče broja kvalificiranih stručnjaka u znanstveno-nastavnim zvanjima poput akademika, sveučilišnih profesora, docenata, primarijusa te magistra i doktora znanosti. Upravo su specijalistička znanja te istinski timski rad liječnika pokretačka snaga Poliklinike čiji je tim liječnika u svakodnevnoj međusobnoj komunikaciji s ciljem pružanja najbolje potrebne skrbi.

Korisnici zdravstvenih usluga Poliklinike AVIVA su osobe svih dobnih skupina koje imaju proaktivan pristup prema brizi o svojem zdravlju, a ulaganje u zdravlje tretiraju kao bitnu odrednicu kvalitete osobnog života i života svojih bližnjih. Osobni kontakt s liječnikom - specijalistom osiguran je svakom korisniku, kao i individualno vođenje kroz dogovoreni program te izbor liječnika po vašoj želji. Na vaš telefonski poziv javit će se stručno osposobljena osoba koja će vam dati precizne informacije i omogućiti vam obavljanje svih traženih pretraga, u terminu kada vam odgovara, a svaki pregled biti će posvećen unaprijeđenju zdravlja.

Bez obzira na to radi li se o dijagnostičkoj pretrazi, postupku liječenja bolesti ili rehabilitaciji, kroz razgovor s korisnicima, odgovore na pitanja i davanjem preporuka i/ili savjeta, odabrani liječnik će vam pomoći u usvajanju, ali i očuvanju zdravih životnih navika. Ako još niste pronašli polikliniku koja vam nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu, pravo je vrijeme da posjetite Polikliniku AVIVA i već danas svoje zdravlje prepustite u prave ruke!