čak 20 međunarodnih odredišta

Poleti u ljeto s Croatia Airlinesom!

19.05.2023 u 14:28

Bionic
Reading

I ovo ljeto ulovi svoj Croatia Airlines let za neko od brojnih europskih odredišta! Bez obzira letiš li iz Zagreba, Splita, Dubrovnika ili nekog drugog grada, lako ćeš pronaći nešto za sebe

Pravi je trenutak za planiranje godišnjeg odmora i zasluženog predaha, a uz direktne letove iz Splita dolazak do odredišta još je jednostavniji. Odredišta poput Beča, Bukurešta, Dublina, Milana, Praga ili Stockholma ponovno su dostupna tijekom ljetnog reda letenja, a od ove godine uvedene su i nove linije iz Splita za Oslo i Skoplje. Uz čak 20 međunarodnih odredišta izbora je i više nego dovoljno!

Ako putuješ iz Dubrovnika razveselit će te sljedeća vijest, uz već dobro poznata odredišta (Atena, München, Pariz, Zürich...), možeš odabrati i još jedno novo – Prag! Direktni povratni letovi dostupni su svaki četvrtak po cijeni već od 149 €!

Još jedan novitet iz Croatia Airlinesa jest uvođenje međunarodne linije Brač – München, letovi su dostupni od 27. svibnja po cijeni već od 169 €! A također su za München dostupni i direktni letovi iz Dubrovnika, Osijeka, Rijeke, Splita i Zagreba.

Ako ipak želiš istražiti gradove poput Amsterdama, Atene, Barcelone, Londona, Pariza te brojnih drugih, direktni letovi dostupni su iz Zagreba više puta tjedno.

Potraži ponudu Croatia Airlinesa na www.croatiaairlines.com i otputuj u najatraktivnije domaće i europske destinacije!