POKLON NA ADRESU by ZLATARNICA RODIĆ

Poklanjamo personaliziranu srebrnu ogrlicu s imenom

08.04.2020 u 10:56

Bionic
Reading

Rođendani u travnju i svibnju neka ne prođu bez poklona!

T-portal i Zlatarnice Rodić daruju poklon iznenađenja - personaliziranu srebrnu ogrlicu s imenom!

Slavite rođendan? Ili vama draga osoba slavi rođendan? T-portal i Zlatarnice Rodić jednu čitateljicu daruju poklonom iznenađenja – personaliziranom ogrlicom s imenom od srebra!

Iako smo trenutačno svi u zaista specifičnoj situaciji, ne treba zaboraviti na nama drage osobe koje slave rođendan ovih dana. Zlatarnice Rodić odlučile su pokloniti iznenađenja – personaliziranom ogrlicu s imenom, koja slavljenici dolazi na adresu! Vjerojatnost da će baš tada biti doma je dosta velika, zar ne?

«Od kad je rad zlatarnice onemogućen trenutačnom situacijom, odlučili smo pokrenuti inicijativu 'ROĐENDAN NA ADRESU'» govore nam Rodići.

Narudžbe POKLONA NA ADRESU možete ostaviti mailom (zlatarnicerodicinfo@gmail.com) i preko društvenih mreža (IG @zlatarnarodic, Facebook) a inspiraciju potražite na Pinterestu (izrada po nadrudžbi) ili web stanici zlatarnice!

Kako to funkcionira?

– Sav nakit iz kolekcije na web stranici moguće je mijenjati, nadopunjivati i naručiti u srebru (mat, sjaj, sivi premaz) ili zlatu (žuto, bijelo i crveno zlato).

– Sav nakit moguće je naručiti bez osobnog dolaska.

– Nakit po vašoj želji gotov je unutar 10 radnih dana.

– Moguća je dostava na području RH i Europe.

– Sav nakit izrađuje se ručno.

Ovog mjeseca, zlatarnica će za jednu slavljenicu izraditi ogrlicu s NJENIM imenom kao rođendanski poklon! Dobitnica je Marijana Vinković.