NAGRADNJAČE

Poklanjamo parfem Ancestry in Paris

23.07.2015 u 14:25

Bionic
Reading

Parfemi su izraz osobnosti, kreiraju najljepše uspomene i uvijek su povezani s najsnažnijim osjetima. Amway razotkriva misterij ljepote i ženstvenosti novim parfemom Ancestry in Paris

Nezaboravan miris inspiriran tajanstvenošću Pariza

Miris ovog parfema kreiranog u Parizu stvara osjećaj noćne proljetne šetnje uz rijeku Seinu. Otvara se svježim i prozračnim, ali oštrim i skladnim notama zelenog lista i morskog povjetarca. Srce mirisa je prožeto delikatnom, ženstvenom i raskošnom notom noćnog jasmina.

Ancestry in Paris sadrži luksuzno eterično ulje jasmina, istinski ženstven i profinjen sastojak sa svježom bijelom cvjetnom notom. Središnja nota parfema priziva osjećaj primamljive svježine noći koji ostvaruje sočna i čista esencija latica noćnog jasmina. Voćna primjesa mirisa breskve dodaje poseban sloj parfema kojeg zaokružuje snažan bijeli mošus i topla, prirodna drvena nota te tuberoza koja pojačava bijelu cvjetnu notu ovog parfema.

Elegantno pakiranje
Parfem od 50 ml dolazi u prekrasnom pakiranju, tamno plavoj bočici sa zlatnim detaljima koji ga čine vrlo elegantnim. ANCESTRY IN PARIS sastoji se od ekskluzivnih i kvalitetnih sastojaka, a visoka koncentracija ulja zaslužna je za iznimno dugotrajan miris kojeg ovaj parfem ostavlja na koži.

Preporučena MPC parfema iznosi: 334,13 kn

Ancestry in Paris kao i ostale proizvode tvrtke Amway, moguće je nabaviti isključivo putem Amwayevih nositelja posla (ANP). Za više informacija posjetite http://www.amway.hr

Amway daruje jedan miris Ancestry in Paris, a dobitnica je Radmila Birač iz  Bjelovara.