GTA ČELJABINSK

Pogledajte potjeru godine s dva auta, nožem i lopatom!

31.12.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Ovo morate vidjeti. Video snimljen u rano jutro u okolici Čeljabinska u Rusiji ne bi uopće trebao biti smiješan, ali totalno je urnebesan. Iako napad nožem i izgurivanje s ceste zvuče opasno, vjerujte da je ovo nešto najsmješnije snimljeno kamerom iz auta u godini na izmaku!

Pokušat ćemo prepričati. Izvjesno je da vozač srebrne Toyote iz nekog razloga silno želi 'popričati' s vozačem Mazda minivana. Nekoliko puta zaustavlja ga na cesti, ali svaki put kad izađe (čini se s nožem u ruci), drugi vozač stišće gas i odlazi. No nakon nekoliko pokušaja uspijeva ga izgurati s ceste u kanal. Izgleda dosta dramatično. Vozač Toyote ponovno vadi to nešto što sliči na nož, i kreće na Mazdu, ali…

Prvo staje u lokvu, zatim se posklizne kad stane na auto i prvi put pada. Onda se penje na krov i nešto viče, ali kao u crtiću pada na leđa u kanal. U međuvremenu je vozač Mazde iz prljažnika izvadio lopatu i kreće totalni crtić.

Ne ulazeći u to što ovaj, eto, vozi lopatu u obiteljskom autu, slijedi nevješt sukob u kojemu nasilnik iz Toyote dobiva nekoliko solidnih udaraca lopatom prije nego se izvuče natrag na cestu. A onda se raziđu nakon što su, pretpostavljamo, rekli jedan drugome sve što su imali. Da ovo vidite u filmu, mislili biste da su pretjerali. Stvarni život u Čeljabinsku izgleda kao da ga piše Buster Keaton.