HUMANITARNA AKCIJA

Pogledajte Miffy i podržite Kolibriće

06.11.2012 u 13:53

Bionic
Reading

Povodom Međunarodnog dana Djece, koji se obilježava 20. studenoga, Udruga roditelja vitalno ugrožene djece Kolibrići u suradnji s kazalištem Trešnja organizirat će predstavu 'I opet... Miffy' s početkom u 18 sati

Humanitarna akcija za cilj ima pružanje pomoći svoj djeci s posebnim potrebama i članovima njihove obitelji – Kolibrićima te rad na zaštiti i promicanju prava, razvitka i unapređenja kvalitete života vitalno ugrožene djece.
Cijela organizacija ovog događanja u rukama je volontera i roditelja. Kupnje ulaznica moguća je već od slijedećeg tjedna na blagajni kazališta Trešnja putem njihove službene web stranice te na prodajnim mjestima Aquarius recordsa, Tiska, Croatia recordsa i Profil. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

Sav prihod koji će se ostvariti ovom akcijom predviđen je isključivo za udrugu te će omogućiti roditeljima kupnju potrebnih instrumenata (pomagalo za kupanje, boce s kisikom, plastične štrcaljke za hranjenje pomoću nazogastričnih sondi, sredstva za dezinfekciju, gumene rukavice, komprese, fiziološku otopinu, dezinficiranu vodu za kisik). Problem nabavke potrošnog materijala javlja se iz dana u dan i veliko je opterećenje za ionako male kućne budžete roditelja koji sav svoj trud i novac ulažu kako bi olakšali patnju svoga djeteta.

Mališani će pratiti nove avanture zečice Miffy, njezine obitelji i prijatelja. Tako će se Miffy upoznati s opasnostima vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, a čeka je i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu. Ovaj mjuzikl donosi puno dobrog raspoloženja i veselih songova koje ćete pjevušiti barem jedan cijeli dan. Predstava je pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, a postavio ju je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt.

Udruga roditelja vitalno ugrožene djece Kolibrići osnovana je 2011. te djeluje na području Republike Hrvatske. Cilj udruge je pružanje humanitarne, moralne i svake druge potrebite pomoći djeci s posebnim potrebama i članovima njihovih obitelji. Djelatnosti udruge su rad na zaštiti i promicanju prava, razvitka i unapređenja kvalitete života vitalno ugrožene djece, organiziranje susreta članova radi međusobnog druženja, potpore i razmjene iskustava te rad na osmišljavanju, predlaganju i provođenju aktivnosti za poboljšanje kvalitete vitalno ugrožene djece kroz kulturno-umjetnička događanja, kreativne radionice za djecu i suživot s prirodom.