EMOTIVNA CEREMONIJA

Pogledajte kakvu je vjenčanicu odabrala kći legendarnog Jeffa Bridgesa

11.11.2022 u 12:56

Bionic
Reading

Iako je u bračnu luku uplovila u kolovozu ove godine, fotografije vjenčanja kćeri slavnog oskarovca tek sada su ugledale svjetlo dana, kao i emotivna priča koja stoji iza same ceremonije

Slavnom holivudskom glumcu posljednje dvije godine bile su posebno turbulentne. Nakon što mu je 2020. godine dijagnosticiran ne-Hodgkinov limfom, Jeff Bridges borio se i s koronavirusom, nakon što mu je kemoterapija oslabila imunitet i organizam.

Zahvaljujući navedenom glumac je otkrio da je mogao stajati samo '45 sekundi', no vježbao je hodanje po hodnicima bolnice s trenerom kako bi svoju kćer, 37- godišnju Hayley Bridges, uspio dovesti do oltara.

Fotografije svečane ceremonije sada su napokon ugledale svjetlo dana i otkrile kakvu je vjenčanicu kćer holivudske zvijezde odabrala za poseban dan.

S odabranikom, financijskim savjetnikom Justinom Shaneom, Hayley je uplovila u bračnu luku na vjenčanju održanom u botaničkom vrtu Santa Ynez Valley u Kaliforniji, a zadatak kreiranja vjenčanice povjerila je američkoj dizajnerici Anne Barge.  

Kći Jeffa Bridgesa, s uspješnom karijerom dizajnerice interijera, blistala je u čipkastoj vjenčanici korzetne podstave, s V-izrezom dekoltea i raskošnim donjim dijelom praćenim dugim veom utaknutim u blago valovitu frizuru.

Uz 37- godišnju Hayley, Jeff s dugogodišnjom suprugom Susan Geston ima još dvije kćeri - 41- godišnju Isabelle i 39- godišnju Jessicu.

  • +6
Jeff Bridges Izvor: EPA / Autor: MIKE NELSON