BURBERRY NA TJEDNU MODE

Pogledajte kakvi baloneri postaju hit

20.02.2013 u 10:02

Bionic
Reading

Maskirne hlače, suknjice, kaputi, jakne i haljine čiji su gornji i donji dio na struku spojeni kratkim kožnim remenjem dio su odlične kolekcije za iduću jesen i zimu koju je na Tjednu mode u Londonu prikazao Christopher Kane. Pogledajte i sugestije koje su predstavili Roksanda Ilinčić, Burberry i Antonio Berardi

Čini se da su se trendovi koji nas očekuju iduće hladne sezone iz New Yorka prirodni pretočili na londonske piste – kožni detalji, maskirni uzorak, puno krzna, zaobljeni krojevi, boja burgundca, dokazao je Christopher Kane na Tjednu mode koji upravo traje u Londonu. Osobitu je pozornost dizajner pridao cvjetnim aplikacijama koje je čudesno spajao u kreacije koje obavijaju žensko tijelo.

Jedno od vodećih imena koja su predstavila kolekcije je i Burberry. Njihov legendarni baloner dobio je kožne rukave i metalik zlatne pasice na džepovima, upamtite to dobro jer nam ne ginu slične inačice po lancima ulične mode. I uzorak zebre odličan je za balonere, uvjerite se!

Tamno smeđe košulje i olovka suknje posute su bijelim srcima, a zlatni remen koji sjaji poput ogledala na suncu je must-have. Sasvim je na novi način oživjela i lakirana koža, često s krokodil-reljefom.

Roksanda Ilinčić, srpska dizajnerica koja živi i radi u Londonu, zacementirala je dodatno zaobljene kroje, što kroz ramena i suknje, što kroz grafičku igru boja. Koža, krzno u boji, puno ružičaste i tu i tamo boja burgundca, sefa ili mentol zelena.

Antonio Berardi karte je stavio na odlične pelerine, oštro rezane na ramenu, s izrezom za ruke. Neobično rezane ovratnike imaju i kaputići, sakoi, kožne jakne, čak i vestice. Nezanemariv dio kolekcije ipak naginje zaobljenim krojevima, osobito na ramenima.