TREND BROJ JEDAN

Pogledajte kakve se haljine i tunike nose

19.04.2012 u 11:22

Bionic
Reading

Čak i damice koje su s početkom proljeća govorile da nikada neće nositi trend haljina koje su sprijeda minice, a otraga sežu do poda, danas su u nekoj od ovakvih kreacija. Evo što se sve od ovog trenda može pronaći po dućanima

Trend kojemu su se žene ne tako davno čudom čudile, zavladao je uličnom modom. Do te mjere da su mu popustile i brojne dame kojima se na prvi pogled nikako nije svidio ovaj kroj haljina koje su sprijeda kraće, a otraga duže. Postalo je svima jasno da ovakav kroj daje jednu posebnu notu intrigantnosti, pokazuje da je žena maštovita, hrabra, da ima stila i da zna zavoditi na intrigantan način.

Još prošle sezone ovakav su asimetrični đir u svoje kolekcije uvrstili vrsnici iz visoke poput Michaela Korsa, a upravo su ove sezone lanci ulične mode krcati ovakvim modelima.

Igra ovim krojem je beskonačna, što materijalima, što uzorcima i bojama. Suknje često dolaze s transparentnom mini podstavom, a asimetrična suknja povrh nje, i to od prozirnog tila. Spomenimo da Zara nudi takvu kričavo žutozelenu, pa tko voli, nek' i takvo što izvoli. Primjerice Sisley i Penny Black nude decentne inačice odnosno svilenkaste i satenske ovakve haljine, a Benetton, TopShop i Naf Naf imaju fora kratke topove ili tunike.

Ove se haljinice mogu nositi za dan, uz niske gležnjače, pa čak i platnene tenisice, a navečer su stvorene za štikle i opako zavođenje.

Osim što ćete biti trendi, u ovim kreacijama lako ćete istaknuti najbolje od sebe – primjerice otkriti noge i sakriti koju kilicu viška na kritičnim mjestima, možda pokazati pupak, a pokriti stražnjicu. Čak i ako pokrijete noge do koljena, a otraga vam se haljina vuče po podu, pokazat ćete barem da volite i pratite modu i prije svega da imate - stila.