ZDANJE OD MILIJARDU DOLARA

Pogledajte kako izgleda najskuplji dom na svijetu

15.10.2010 u 09:49

Bionic
Reading

Velebno zdanje od 27 katova, vrijedno milijardu dolara i nazvano Antilia, uskoro će postati dom najbogatijeg Indijca i njegove obitelji

Mukesh Ambani, najbogatiji čovjek u Indiji i četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, uskoro će se useliti u svoj novi dom u Mumbaiju koji je vrijedan basnoslovnih milijardu dolara. Riječ je o najskupljem stambenom zdanju na svijetu koje je dobilo ime Antilia, prema mitskom otoku.

U tom velebnom zdanju, koje broji 27 katova, Mukesh će živjeti sa suprugom Nitom i njihovo troje djece. Iako završni radovi još uvijek traju, bogata obitelj planira useljenje za mjesec dana.

Novi dom 53-godišnjeg indijskog industrijalca ima tri heliodroma, wellness prostor s teretanom i plesni studio, bazene, dvoranu za bal, kino sa 50 mjesta te niz drugih prostorija.

Šesto ljudi koji će raditi u skupom neboderu bit će smješteno na dva kata, a odvojen je prostor i za garaže sa 168 parkirnih mjesta.

Sama obitelj bit će smještena na četiri najviša kata s kojih se pruža prekrasan pogled na more. Bogati Indijac priprema i zabavu povodom useljenja u svoj novi dom koji se gradio punih sedam godina.