ZDRAVO I FINO

Počastite se morskim specijalitetima

22.08.2013 u 10:14

Bionic
Reading

U ribi i drugim morskim specijalitetima ne morate nužno uživati negdje na obali. Naravno, najsvježiji plodovi mogu se dobiti upravo na moru i sigurno je užitak veći ako se jedu uz zvuk valova

Odaberite u kojoj morskoj poslastici želite uživati danas i isprobajte jedan od naših recepata. I ne zaboravite nam javiti (na Facebooku) kako je ispao!

1. Pečeni brancin s umakom od češnjaka i badema

Kombinacija usitnjenih badema i morske ribe iznenađujuće je dobra, a u ovom receptu se bademi koriste kao baza za umak. U njega se još dodaje wasabi pasta, soja umak, limunov sok, češnjak i sezamovo ulje. Pripremite brancina po receptu Kristine Juras.

2. Zeleni rezanci sa škampima
Mnogi izbjegavaju jesti škampe jer se jedu prstima. No ovo je recept u kojem se koriste već očišćeni škampi. Posebnost ovih zelenih rezanaca sa škampima je to što je tajni sastojak tartufata koja tjestenini daje jedinstvenu aromu. Za vas kuha Đuro Rapaić.

Ostatak teksta možete pročitati ovdje.