Pobijedite nečistoću snagom i brzinom superjunaka

Pobijedite nečistoću snagom i brzinom superjunaka

21.04.2016 u 15:52

Bionic
Reading

Motivacija, vrijeme i energija dobro su znani saveznici u čišćenju doma. Ipak, glavni superjunaci su odgovarajuća sredstva za čišćenje

Ništa ne motivira čovjeka na promjene kao proljeće! Buđenjem prirode kao da se probudi i naša potreba da čistimo ormare, peremo prozore, glancamo kupaonicu, osvježavamo trosjede i zavjese... Ideal pasta, koja je prije svega namijenjena čišćenju ruku, abrazivno je sredstvo uz koje ćete bez muke očistiti kuhinju, tvrdokorne kapljice boje na parketima, štednjake, sudopere i ostale površine. S lijepim vremenom počinje i sezona roštiljanja u vrtovima i na izletištima, a Ideal pasta će, uz sasvim malo truda, roštiljske ploče ili rešetke učiniti sjajnima i besprijekorno čistima. Idela pasta je sinonim tradicije i kvalitete zadnjih 25 godina.

Mnogi se zasigurno sjećaju blagog i nježnog mirisa te bogate pjene u kojima su naše bake i majke namakale zavjese. Riječ je o deterdžentu Opal koji je već desetljećima saveznik u pranju tepiha, zavjesa, odjeće i obuće brojnih domaćica. Opal je dostupan u gustom kremastom obliku, lako se nanosi u predpranju za tretiranje jačih zaprljanja i tvrdokornih mrlja, ali i kao jedino sredstvo prilikom ručnog pranja tekstila.

Koliko je Opalov miris ugodan i blag toliko je njegova formulacija snažna i uklanja tvrdokorne mrlje od cikle, špinata, razna zaprljanja od voća, kemijskih olovaka i slično.