KULTNE STARKE

Platnene tenisice koje nikad ne izlaze iz mode zablistale u novom ruhu

01.02.2021 u 15:49

Bionic
Reading

S dugogodišnjim stažom na modnoj sceni, model tenisica Converse Chuck Taylor All Star jedan je od najprodavanijih svih vremena. Omiljeni odabir brojnih generacija, ovih je dana predstavljen u novom izdanju ususret proljetnim mjesecima

Kultne starke počele su se proizvoditi još davne 1917. godine, a prvobitno su bile namijenjene košarkašima.

Kroz godine staža na modnoj sceni postale su nezaobilazni model tenisica u garderobi svakog ljubitelja modela, a da su i dalje iznimno popularne dovoljno govore prošlogodišnji podaci modne tražilice Lyst koja ih je na osnovu provedenog istraživanja uvrstila među pet najtraženijih modela tenisica na svijetu.

Vjerne ljubitelje svojih tenisica vodstvo američke kompanije Converse ovih je dana odlučilo iznenaditi lansiranjem njihove nove verzije – idealne za proljetne mjesece pred nama.

Riječ je o posebnoj verziji kultnih starki nastalih u suradnji s poznatim američkim streetwear brendom Bandulu čiji je osnivač njujorški dizajner i glazbenik Pat Peltier.

Njegovim modnim potpisom postali su vezeni detalji nalik mrljama od boje istaknuti na odjevnim komadima i obući kojih ne manjka u njegovoj modnoj liniji stvorenoj za brend Converse na čelu sa smeđim modelom kultnih starki.

Poput njih, odjeća i model tenisica Pro Leather koja je rezultat suradnje brenda Bandulu i Converse u prodaju će biti lansirani 11. veljače na stranicama oba američka brenda.