PROMO

Pet razloga zašto je dugoročni najam vozila odlično rješenje za tvrtke

07.07.2023 u 14:05

Bionic
Reading

Dugoročni najam vozila svakoj tvrtki donosi uštedu, a u zadnje vrijeme je sve popularniji i za fizičke osobe.

Uz dugoročni najam vozila možete povećati učinkovitost poslovanja, uštediti na vremenu i misliti unaprijed na neke neočekivane okolnosti, koje bi kasnije mogle donijeti štetu i gubitak, a to nitko od nas ne želi.

Ovo je 5 glavnih razloga zašto se dugoročni najam isplati, za sve, posebno za tvrtke:

  • Fleksibilnost - nudimo vam mogućnost zamjene vozila za drugo vozilo, veće, manje, s većim prtljažnim prostorom, obiteljsko, poslovno, luksuznije, kao i veći ili manji broj vozila iz mjeseca u mjesec ovisno o stvarnim potrebama vašeg posla. Dakle, niste vezani za jedno vozilo, kao ni za broj vozila koja uzmete u najam.
  • Ušteda vremena - ne morate brinuti o servisu, registraciji, kvarovima, zamjeni guma, već ćemo sve odraditi mi. Na taj način štedite vrijeme zaposlenika koji neće biti odsutni s posla da bi odradili service ili tehnički, a u cijenu dugoročnog najma uključena su i zamjenska vozila u slučaju izvanrednih kvarova.
  • Sigurno vozačko iskustvo - naša flota ima najnovija vozila sa pregršt opreme, koja su prije svega izuzetno sigurna radi najnovijih sustava sigurnosti. Znamo da vam je sigurnost zaposlenika na prvom mjestu, omogućite im to uz naša vrhunska vozila.
  • Bez ugovorne obaveze -  ogromne mogućnosti i sasvim drugačiji pristup od klasičnog leasinga ili vlasništva gdje ste vezani uz jedno ili više vozila na određeni period od 3, 5 ili 7 godina. Mi se prilagođavamo vama i vašim potrebama, bez ugovorne obaveze. Zašto se obvezati kad ni sami ne znate koje će biti potrebe poslovanja?
  • Mobilnost uz fiksnu cijenu - iako se na prvu čini suprotno, dugoročnim najmom vozila štedite, imate jedan račun za sve bez dodatnih iznenadnih troškova. Uključeni su i svi troškovi vozila, redovno i izvanredno održavanje, zamjena guma, obrade štetnih događaja, zamjensko vozilo, dogovaranje termina servisa, dogovaranje rezervnih dijelova i slično. Zašto uzeti nešto na pola i nedorečeno, kad možete imati sve u paketu?

Javite nam se na mail: prodaja@carwiz.hr i zatražite Vašu neobvezujuću ponudu. Naravno, ponudu možete zatražiti i kao fizička osoba, sve navedeno vrijedi i za fizičke osobe.