GRADSKI CHIC

Par komada za super izgled po gradu

12.11.2013 u 10:36

  • +3

Novi komadi JET LAG N.Y.C

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bernarda Murn

Bionic
Reading

Domaći brend Jet Lag na nedavno održanom Schwartzkof Cro-A-Porteru predstavio je svoju najnoviju kolekciju za jesen/zimu 2013/2014.

Osim predstavljanja kampanje pred CAP, poznati dizajnerski dvojac koji se krije iza brenda Jet Lag, Jasmina Arnautović i Maja Virgej tražile su način da kolekciju dovedu na ulicu i približe je ljudima.

Najbolji način za taj projekt bila je suradnja s najutjecajnijom hrvatskom modnom blogericom Barbarom Repe koja je do sada već poznata po projektima s Aleksandrom Žarevcem, sestrama Boudoir, Aldukom, A'marie, Ivicom Klarićem, ali i H&M-om u realizaciji editorijala za ekskluzivnu kolekciju Isabel Marant

'Bila sam naprosto oduševljena novom Jet Lag kolekcijom za jesen/zimu 2013/14. koja je inspirirana New Yorkom 30-ih godina prošlog stoljeća. Eklektičnost tog vremena isprepletena je urbanim detaljima i vrhunskim odabirima materijala te je ova kolekcija zasigurno jedna od najomiljenijih mi ove sezone!

Romantične baby doll haljinice, zanimljive multifunkcionalne parke, urbani sweathirtovi i komadi s volanima pa sve do preslatkih kapa i rukavica, kao stvorenih za hladnu zimu', izjavila je Barbara Repe povodom suradnje.