zamijenile su crne kožnjake

Ovog proljeća nosimo smeđe kožne jakne koje spajaju sofisticirani i bajkerski stil

28.02.2024 u 13:55

  • +2

Zoe Saldana

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Zoe Saldana nametnula se kao jedna od glavnih diktatorica modnih trendova, a look koji je odjenula na reviju Saint Laurenta u Parizu čine vodeći modni trendovi sezone

Zoe Saldana glumica je u čijem ormaru možemo pronaći vrlo trendi komade koje sjajno nosi i kombinira u outfite koji nam mogu poslužiti kao kakav modni šalabahter. Kao i većina ljubiteljica mode, glumica je prisustvovala reviji Saint Laurenta na Tjednu mode u Parizu te tamo servirala look sastavljen od najtrendi komada sezone.

Američka glumica kombinirala je klasični bijeli top s cargo midi suknjom sa smeđim remenom te smeđim lakiranim štiklama sa špic završetkom. Te su cipele jedan od najtraženijih modnih komada trenutno, a nosila ih je i Jennifer Lopez na projekciji svog novog dokumentarca 'The Greatest Love Story Never Told' u Los Angelesu.

  • +9
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Glavna zvijezda pariške kombinacije Zoe Saldane bila je oversized kožna jakna smeđe boje, trendovski komad koji je zaludio ljubiteljice omekšanog bajkerskog stila.

Smeđa boja je ove sezone jedan od glavnih trendova, a njezina popularnost samo će se nastaviti tijekom proljetnih mjeseci nadopunjujući jarke boje proljeća.

Zemljani tonovi donose osjećaj topline, a jakne zemljanih tonova pružaju sofisticiran izgled u prijelaznim kombinacijama iz zimskih u proljetne. Uz to, smeđe kožne jakne pružaju nježniji kontrast nježnim pastelnim i cvjetnim uzorcima koji se obično nose tijekom proljeća.

Uz klasične balonere, smeđe kožne jakne bit će jedan od najvećih trendova nadolazeće proljetne sezone pa se i u high-street dućanima već nalazi ponuda u kojoj će svatko pronaći nešto po svom ukusu.

  • +8
Smeđe kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo