ZA IZRAŽAJAN POGLED

Ovo su najveća četiri trenda u oblikovanju obrva ove jeseni

06.09.2021 u 18:16

Bionic
Reading

Obrve mogu posve promijeniti izgled lica, pa nije nikakvo čudo da je na tržištu sve već broj kozmetičkih preparata namijenjenih upravo obrvama poput gelova, olovki ili sjenila

Vizažisti su složni kako je izgled obrva itekako bitan te nas mogu uljepšati, ali prouzročiti i kontraefekt.

Ne čudi kako se oblikovanju obrva danas posvećuje velika pozornost, a ako vam je dojadio izgled vaših ili biste samo htjeli isprobati nešto novo, onda će vas zanimati koja su četiti najveća trenda u oblikovanju obrva ove jeseni.

1. Trend obrva za jesen 2021.: Disco obrve

Želite li na partyju apsolutno privući pažnju? Tada su disco obrve vaš izbor. Američka vizažistica Megs Cahill pokrenula je novi trend obrva kada je na svom Instagram računu objavila svjetlucavi party izgled. Kako ih stvoriti: Obrve su malo produžene i zadebljane olovkom za obrve. Zatim se nanosi prozirni gel za obrve, a obrve se češljaju prema gore i oblikuju četkicom. Kad se sve osuši, dolazi najvažniji dio - svjetlucanje. Najbolje je odabrati jako pigmentirano svjetlucavo sjenilo i namazati ga na obrve. I voilá - vaš novi glamurozni look je spreman!

2. Trend obrva za jesen 2021.: Izbijeljene obrve

Izbijeljene obrve najveći su trend i modne se revije više ne mogu zamisliti bez njih. Na jesen ćemo čak otići korak dalje. Obrve nisu samo izbijeljene, već i jarko obojene, a trend je već isprobala poznata glazbenica Lizzo. Naravno, izgled mora biti odvažan, a bojanje treba prepustiti profesionalcu. No ako ne želite riskirati s izbijeljenim obrvama, možete ih posvijetliti korektorom i obojiti ih šarenom maskarom.

3. Trend obrva za jesen 2021: Obrve oblikovane gelom

Da, strukturirane i 'čupave' obrve još su uvijek su veliki trend i ove jeseni. Ali umjesto sapuna, sada ponovno koristimo stari dobri gel za obrve kako bismo kosu doveli u formu. Učinak je isti i više nemamo problem s bijelim ili sivim ostacima sapuna. Jednostavno i lijepo!

4. Trend obrva za jesen 2021: Tzv.'botox' obrve

Teško je povjerovati obzirom na aktualne trendove unazad nekoliko sezona no tanke obrve ponovno su u modi. Ipak, cilj nije da obrve budu tanke kao što su bile 90-ih već je bitno da izgledaju što prirodnije te oblikovane u lijep luk. Ovaj trend obrva nije samo elegantan, već stvara i nevjerojatan 'lifting' efekt pa lice izgleda mlađe i ljepše. Među pristalicama ovoga stila je manekenska zvijezda Bella Hadid.