ODLUČILI STE

Ovo su najbolje noge 'Plesa sa zvijezdama'!

14.12.2012 u 12:15

Bionic
Reading

Čini se da ni naši glasači, ali i gledatelji 'Plesa sa zvijezdama' nisu ostali ravnodušni prema zavodljivoj Barbari Radulović koja je u ovoj sezoni šoua zavela i publiku i žiri

Nakon tjedan dana glasovanja Barbara je odnijela pobjedu u našoj anketi u kojoj smo vas pitali: 'Tko ima najbolje noge u Plesu sa zvijezdama?'

Od ukupno 3815 glasova, čak 1560 dodijeljeno je Barbari, dok je na drugom mjestu sa 524 glasa Mila Horvat, koja je za dlaku bolja od Daniele Trbović s osvojenih samo pet glasova manje.

Slijede zgodna novinarka Lana Banely i seksipilna voditeljica Tatjana Jurić, a u zlatnoj sredini našle su se Nikolina Pišek s 167 glasa i glumica Vanessa Radman, kojoj je dodijeljen 191 glas.

Pri samom dnu su Iva Šulentić, Jelena Perčin i Iva Majoli.

Rezultati ankete

Trenutačno još uživamo u svoj raskoši Barbare Radulović koja je draga i publici i žiriju, posebno muškom dijelu koji teško odolijeva komentarima na račun njezinih nogu. Na plesnom podiju snalazi se odlično, što dokazuju i najviše ocjene.

Ali i zanosna Mila Horvat očito je svima ostala u dobrom sjećanju svojim plesnim koracima, baš kao i Daniela Trbović, koja je konačno pokazala atraktivne noge koje duguje višegodišnjem bavljenju baletom tijekom školskih dana.