KAKVA SLATKA NEPAŽNJA

Ovo nikad ne bismo očekivali od Brada Pitta!

24.05.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Iako je uvijek pomno dotjeran od glave do pete, čini se kako je slavni holivudski zavodnik bio malo nepažljiv. Brad Pitt je prošle, ali i ove godine za filmski festival u Cannesu odabrao identičnu majicu

Nakon što smo detaljno izvijestili o svakom koraku Brada Pitta koji je napravio na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, razglabali o tome zašto je stigao bez Angeline i rekli

ponešto o filmu koji je došao predstaviti, nismo propustili baciti oko na njegov uvijek savršen izgled.Bio holivudski zaglađen i zalizane kose ili pak neobrijan i pomalo neuredan, Brad nikada nije razočarao svojim 'stajliš' izgledom. Ipak, čini se, i najboljima se događa.

Naime, ako je suditi po Bradovoj fotografiji iz Cannesa 2011. godine i onima snimljenim na istom mjestu prije dva dana, čini se kako je Brad jednostavniji no što smo mislili.

Naime, nimalo mu nije problem predstavljao pojaviti se dvije godine zaredom u identičnoj majici na tako prestižnom filmskom festivalu gdje se nerijetko osim filmova više gledaju haljine, pa tako i muške odjevne kombinacije.