MODNA OVISNOST

Ovih pet modela sandala viđat ćete posvuda narednih mjeseci

22.04.2019 u 21:20

Bionic
Reading

Sramežljivo počinje sezona sandala, koju će obilježiti pet trenutačno najpoželjnijih modela, sandale s jako tankim remenčićima po uzoru na 90-e, sportski praktični modeli, one s uzorkom zmijske kože, skulpturalnim petama i PVC detaljima. Ponuda ja itekako raskošna da je zaista lako zaigrati se i otploviti u 'crveno' na računu

U moru trendova nekoliko njih nametnulo se kao ključno, od ultra sportskih modela u kojima možete i u šetnju po planinskim proplancima pa do šik modela sa skulpturalnim petama kao stvorenih za privlačenje pogleda na špicama i rivama.

Minimalističke sandale s tankim remenčićima

Titulom kraljice sandala 2019. okrunjene su strappy modeli, sandale s tankim remenčićima koji jedva pridržavaju stopalo. Ovi minimalistički modeli pristaju uz sve outfite, a najčešće dolaze u kombinaciji s tankom petom. Istina, to nije sinonim za udobnost, no i tom možete doskočiti birajući nižu petu.

  • +12
Minimalističke sandale s tankim remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sportski modeli

Fenomen popularnosti ružne obuće mnogima je neobjašnjiv, no usprkos tome iz sezone u sezonu svi pomahnitaju za cipelama ili tenisicama koje bismo prije 3-4 godine tek prezirno pogledali. Ove su ljetne sezone u trendu aktualne neugledne sandale kakve su donedavno nosili uglavnom turisti iz istočnog dijela Europe.

Riječ je o specifičnim sportskim sandalama gumenih potplata te s remenčićima od meke tkanine koji čuvaju nogu. Brend koji ih je među prvima osmislio je Teva, a ove su sezone svoje mjesto našle i na modnim revijama najpoznatijih modnih kuće poput Guccija, Prade ili Chanela.

  • +10
Ružne sandale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zmijski uzorak vlada

Uzorak zmijske kože zadnjih godinu dana nalazi se posvuda, od odjeće, preko obuće do torbica, a u ljetnoj sezoni dominirat će - sandalama. Kombinirajte ih uz jednostavne ljetne stajlinge. Sjajno će se uklopiti uz obične traperice i šik bluzu ili majicu, a svakom outfitu automatski daju dozu luksuza.

  • +16
Cipele sa zmijskim uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Skulpturalne pete

Bilo da su im pete okrugle, šiljaste, od drva, plastike ili metala, upadljive neobične pete modni su hit. Budite odvažni i odlučite se za neke od ovih ljepotica koje magnetski privlače poglede, a do izražaja najviše dolaze u jednostavnim stajlinzima.

MODNI BOMBONČIĆI

Totalno šik: Cipele u kojima jednostavno ne možete proći nezamijećeno

Pogledaj galeriju

Cipele s PVC detaljima

Sandale s PVC detaljima nametnule su se kao must have model sezone, a diskretni transparentni detalji protežu se uglavnom na remenčićima ili na dijelu cipele koji pokriva prste. Bez obzira, odaberete li model na visoku petu, kitten, block ili one ravnih potplata s ovim detaljem narednih mjeseci definitivno nećete pogriješiti.

MODNA OVISNOST

Ove su sandale i cipele osvojile zaljubljenice u modu, a sve zahvaljujući jednom neodoljivom detalju

Pogledaj galeriju