ZAPAMTITE JE

Ovo je najtraženija mlada glumica u Hollywoodu

02.06.2014 u 14:58

Bionic
Reading

Ova mlada Amerikanka polako grabi prema vrhu Hollywooda

Shailene Woodley (22) zahvaljujući ulozi u 'Različitoj' i budućem teen hitu 'Krive su zvijezde' ('The Fault In Our Stars') novo je glumačko ime, a mnogi su uvjereni da će uskoro zasjeniti Jennifer Lawrence i Kristen Stewart.
Shailene ćemo idući tjedanvidjeti u novom hitu za tinejdžere i u našim kinima, ekranizaciji ljubavne priče Johna Greena koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
335844, 335817, 335791, 335695Hazel i Gus iznimni su tinejdžeri koje spajaju akrobacije, želja za nekonvencionalnim i ljubav. Njihov odnos tim je čudesniji jer su se sreli i zaljubili u grupi za podršku oboljelima od raka. Film Krive su zvijezde temelji se na romanu koji je napisao John Green, a koji je bio na prvom mjestu najprodavanijih romana. U njemu se istražuje zabavna, uzbudljiva i tragična strana života i ljubavi.

'Bila je prava čast sudjelovati u ovom projektu. I film i knjiga bave se najsnažnijim univerzalnim temama. Priča me poučila tome da nema garancije, da nije važno koliko vam je život kratak i da najkraći trenuci znače najviše. Knjiga mi se toliko svidjela da sam napisala dugačku, dugačku e-mail poruku objašnjavajući koliko želim sudjelovati u projektu - makar kao statist, samo da budem uključena u njega', kaže Shailene koju smo zapazili i u filmu 'Nasljednici' s Georgeom Clooneyjem.

Redatelj filma Josh Booone rekao je da je odmah znao da je Shailene savršena za ulogu Hazel.

'Na audiciji za ovu ulogu vidjeli smo gotovo 150 glumica, ali nakon desetak sekundi znali smo da je Shailene naša Hazel. Ima nevjerojatno ekspresivne oči kojima može postići mnogo toga. Emocionalna je i suptilna, ne znam kako to čini, ali ona djeluje poput prave čarolije.'