VJEČNI KOMAD

Ovo je najisplativija modna investicija

13.08.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Jedan od najpraktičnijih komad odjeće koji će se sjajno uklopiti u većinu stylinga obična je bijela košulja. Upravo je to razlog zašto bi je svatko morao imati ormaru, a da je sjajan odabir ne samo za dnevne prigode već i za one svečanije, dokazala je glumica Taylor Schilling

Lijepa plavokosa glumica, zvijezda serije 'Narančasta je nova crna', na predstavljanju nove sezone hit-serije, pozornost je plijenila minimalističkim šik stylingom.

Taylor je jednostavnu bijelu košulju podvrgnutih rukava odjenula na suknju trendi srednje dužine crno-bijelog cvjetnog uzorka koja dolazi s potpisom pariške modne kuće Vionnet. Monokromatski look bez suvišnih detalja upotpunila je sivim štiklama od brušene kože marke Casadei.

Elegantan, ženstveni sofisticiran izgled glumica je postigla upravo zahvaljujući vječnoj bijeloj košulji. Taj bazični komad odjeće u svojim kolekcijama redovito ima, još od 1981.  godine.

Kad je predstavila svoju prvu kolekciju, američka dizajnerica Carolina Herrera ne krije da je se ne može zasititi: 'Volim bijele košulje jer mi dođu kao nekakva sigurnosna spasonosna dekica. Možete je nositi uz bilo što. Najveća je draž bijele košulje u tome što ovisi o osobi kako će je nositi.'


Taylor Schilling