NEŠTO PREDIVNO

Ovo je moda zbog koje ćete ići u dug

11.02.2014 u 14:17

  • +16

New York Fashion Week 1

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

New York Fashion Week obilježavaju sve same velike obljetnice: 40 godina poznate wrap dress te 30 godina Donne Karan i njezinih ženstvenih odijela koja su zauvijek promijenila garderobu poslovnih žena diljem svijeta

Nova kolekcija slavne dizajnerice Donne Karan koketira sa seksipilom na izrazito izazovan, ali sofisticiran način. Crni dugački sakoi u funkciji mini suknji kombinirani uz uske seksi čizme visokih sara - neočekivano, pohvalno, predivno.

Glamuroznu i romantičnu kolekciju predstavio je Zac Posen. I premda je u kolekciji limitirao boje i materijale, kada je luksuz u pitanju - dao si je oduška. Tvid kaputići i suknje za damski štih i predivne toalete za raskošan, bogat dojam.


Raskoš i luksuz u materijalima i krojevima pokazala je i Reem Acra. Kolekcija haljina kao stvorenih za crveni tepih oduševila je poklonice njezina modnog rukopisa.

Nešto zbilja veselo i nosivo pokazao je 3.1 Phillip Lim, a i sam kaže da, kada razmišlja o odjeći, percipira je kao prijatelja. Njegova žena voli toplo vrijeme, boje i udobnost.

Carolina Herrera pak pokazala je haljine iz kojih žene neće htjeti izaći. Zanimljivi, pomalo etno uzorci, predivni kaputi, jakne, suknje... osigurali su zaljubljenicama u njezin modni rukopis pregršt izbora.