IZ NAŠIH DUĆANA

Ovi badići su apsolutni hit ljeta!

11.06.2014 u 07:00

  • +57

Kupaći kostimi - nove kolekcije

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Znaju žene zašto se isplati odvojiti vrijeme i novac i iskopati dobar badić – obilježit će im ljetne dane i biti 'krivac' za dobar osjećaj, ili obrnuto, ako promaše. Kakvi se badići mogu iskopati po našim dućanima, saznajte najprije u virtualnoj šetnji našom fotogalerijom

Posjetili smo Palmers, Liscu, Springfield, Yamamay, Mango, HM, New Yorker i Ann Christine i doista – od eksplozije boja i uzoraka teško je držati se neke zacrtane, prvotne ideje o badiću iz snova i ne poželjeti i neke druge odlične modele.

Pravila o tome što je u modi apsolutno ne vrijede, ipak je svima jasno da badić treba laskati ženskoj figuri i to je prvi i zadnji zakon.

Volite li mini bikini, nosite ga, špagice su dodatno ukrašene resicama i perlicama i tu su da naglase seksipil. Volite li banana gornji dio, bit ćete zadovoljni ponudom, a naročito ako volite boju brazilske zastave.

O push-up modelima da i ne govorimo – sve je u službi što raskošnijeg gornjeg dijela i lako ćete postići broj, dva, pa i tri više.

Od boja, koraljno crvena će vas učiniti kraljicom plaže, kao i tirkizna. Smeđa sa zlatnim nitima jamči eleganciju, kao i crno-bijele kombinacije.

Tu su i neizostavni cvjetni i voćni printovi, stvoreni da podižu raspoloženje, a točkice i prugice i opet su oživjele na retro modelima.