slavna brineta

Ove udobne i elegantne cipele s malom potpeticom obožavaju Francuskinje, a nose se godinama

11.02.2024 u 21:55

  • +4

Kaia Gerber

Izvor: Profimedia / Autor: PAPCULTURE / BACKGRID / BACKGRID USA / BEAUTIFULSIGNATUREIG / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Kao supermodel, Kaia Gerber često boravi u Parizu, bilo kako bi prošetala na Valentino reviji ili prisustvovala reviji brenda The Row. Stoga ne iznenađuje što je prisvojila ponešto iz naizgled beskonačnog izvora elegantnih žena iz francuske prijestolnice mode

Kaia Gerber pokazala je sjajan primjer chica kada stigla u NBC studio u New Yorku. Ondje je stigla kako bi podržala svoju prijateljicu Ayo Edebiri tijekom nastupa u showu Saturday Night Live.

Tom prigodom Kaia je nosila vrlo laissez faire kombinaciju rastezljivih crnih hlača jedne od njezinih omiljenih marki Bleusalt, odgovarajućeg vunenog kaputa, plavu majicu s odgovarajućim natpisom 'Ayo', a na samom kraju krio se najbolji dio - par balerinki, poput onih koje Francuskinje stalno kupuju kod brendova kao što su Repetto i Margaux.

Njezin izbor cipela, koje su u biti balerinke, ali s malom potpeticom, sjajno se složio s elegantnim hlačama kreirajući podjednako ležeran i elegantan stajling. Prigrlivši najvažnije komade iz modne formule francuskih djevojaka Kaia je pokazala vječno elegantan stajling koji nadilazi trendove.