top izbor

Ove torbe nisu rezervirane samo za plažu, a teško da ćete naći ljepše od njih

08.07.2023 u 09:25

Bionic
Reading

Zaboravite na pravilo nošenja torbi od rafije isključivo na plažu ili bazen. Novi modeli izgledaju tako dobro i elegantno da se nose čitavo ljeto, ali i nakon njega. Najljepši modeli podižu svaki stajling, kamo god vas godina odvede

Torbice od rafije, sa svojom složeno tkanom slamom i ručkama od pletene kože te prebačene preko ramena, savršeno se slažu s lanenim bijelim haljinama i ravnim sandalama.

No vrijeme je za promjenu načina na koji gledamo torbe od rafije. Naime one se mogu nositi i nakon službenog završetka sezone torbi za plažu. Nije rijetka pojava da chic žene nose slamnate torbe u kišnom i hladnom Parizu. A osim što izgledaju dobro, iznimno su praktične. Naime rafija kao materijal je prikladniji za kišu nego koža. Prirodno je vodootporan i neće ga uništiti vlaga.

Torbe od rafije funkcionalne su, ali donose i ležernost koja bez problema može funkcionirati cijele godine. Dizajneri i modni stručnjaci na rafiju gledaju kao na zabavan način koji podiže cjelokupnu garderobu na svjež način, a da pri tome ne izgleda kao da se previše trudite.

Iako će rafija odlično izgledati nošena uz košulju na bazenu, jednako tako će se sjajno snaći u kombinaciji sa strukturiranim sakoima, bijelim majicama i trapericama.

  • +11
Torbe od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo