ELEGANTNO I CHIC

Ove sezone svi žele ovaj upečatljiv modni detalj za kojim vlada nezapamćen hype

23.05.2023 u 16:05

Bionic
Reading

Modni detalji važan su dio svakog stajlinga, a naušnice su zasigurno među najomiljenijim nakitom

Modni dodaci uvijek su dobrodošlo rješenje za nadogradnju stajlinga, a svakoj će kombinaciji udahnuti posve novu dimenziju.

Trendseterice poput Kate Middleton ili španjolske kraljice Letizije svoje besprijekorne modne stajlinge uvijek s puno stila začine i efektnim naušnicama.

Riječ je o dodatku koji mijenja outfit i daje mu posebnu, chic vibru, čak i ako ste u nečemu minimalističkom i pomalo 'običnom'.

Bez zanimljivih naušnica nezamislive su i svečanije modne kombinacije, pa ako ste u potrazi za statement accessoireom, bit ćete opčinjeni divnim novitetom koji dolazi s potpisom luksuznog brenda Bottega Veneta. Već ga je isprobala lijepa manekenka i glumica, Britanka Rosie Huntington-Whiteley.

Radi se o modelu Drop, za kojim vlada nezapamćen hype.

PREDSTAVLJENA U MILANU

Dominacija Bottege Venete: Ovako izgledaju komadi iz nove kolekcije popularnog brenda

Pogledaj galeriju

Iako su te naušnice predstavljene još na revijama Bottega Venete za jesen/zimu 2022., tek sada su postale pravi hit.

Nekoć tradicionalni proizvođač kožne galanterije danas je jedna od najvažnijih modnih kuća te nas stalno iznova oduševljava svojim predivnim torbama.

U proljeće/ljeto 2023., međutim, pozornost modnih ovisnica ne plijene torbe, već elegantne i upečatljive naušnice. Bezvremenskog su stila i dizajnirane u obliku ringova, što je pravi modni klasik koji neće samo tako izaći iz mode. Naime naušnice u obliku ringova savršeno se prilagođavaju suvremenim trendovima nakita pa su npr. veliki i tanki ringovi bili popularni u 90-ima, a posljednjih godina prevladavaju minimalističke varijante.

Talijanska modna kuća Bottega Veneta svojim je modelom Drop izazvala pravu pomutnju među ljubiteljicama nakita, a što ga čini tako posebnim? Pa, naušnice Drop izgledaju kao chunky ringovi kada se gledaju sprijeda, ali zapravo imaju siluetu u obliku suze. Osim u zlatnoj varijanti, spomenuti model dolazi u moćnoj zelenoj boji, što će bez sumnje dati posebnu vibru svakom proljetnom stajlingu.