zaokružuju outfit

Ove sezone remeni su glavni trend, a zašto se ograničavati samo na one crne?

21.11.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Iako su remeni oduvijek dio naše garderobe, ove sezone zasjali su u novom sjaju. Najčešće biramo one jednostavne crne, ali u ponudi high-street i high-end brendova možemo pronaći zanimljive remene različitih stilova. Baš svatko pronaći će nešto za sebe i za dojam koji želi postići, a ovo su naše sugestije

Estetika tihog luksuza ove jeseni apsolutno vlada outfitima, a kruna onih najboljih ovaj put se ne nalazi na glavi, već oko struka! Jasno je da svaku kombinaciju možemo podići pravim modnim dodacima kao što su lijepe cipele i efektna torba, no ove sezone svu pozornost ukrali su remeni.

Osim što podiže kombinacije, remen naglašava siluetu tijela pa obavlja i funkciju naglašavanja ženstvenosti.

Iako se najčešće odlučujemo za jednostavne crne remene, ponekad oplemenjene zlatnom ili srebrnom kopčom, trenutno možemo pronaći i razne varijante koje će razigrati outfit, bez obzira na željeni stil.

Kaubojski stil

Kaubojske čizme već dugo su među najistaknutijim trendovima, a sad su im se pridružili i remeni kaubojskog stila. Ovakvi modni dodaci ističu se zanimljivim vestern metalnim kopčama, a ovaj model iz Zare pozornost privlači i kombinacijom metala i animal printa.

Umjetnički remen

Iako se mnogi zadržavaju na jednostavnim kopčama, mnoge trendseterice ovih dana odlučuju se za nešto drugačije kopče. Najfiniji modeli ukrašeni su kopčom zamišljenom kao skulptura, a baš takav primjerak možemo pronaći u kolekciji Ferragama.

Remeni s nitnama

Kožni remen ukrašen nitnama outfitu će dati rokersku notu.

Ornamentirani remen

U danima u kojima često posežemo za sakoima i dugačkim pletenim haljinama, ponekad u ormaru tražimo nešto što će ih razigrati. Sjajna opcija za to je i metalni remen ukrašen cvijećem, dukatima ili kakvim drugim motivom, a nekoliko takvih nalazi se i u trenutnoj ponudi high-street brendova.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Mini remen

Must have svakog ormara ipak je tanki remen! Pomoću njega možete se poigrati proporcijama, volumenom haljina ili oversized džempera, a stylish je dodatak i jednostavnim kombinacijama u kojima glavnu riječ vode traperice.

  • +11
Trendi zimske haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo