najljepši modeli

Ove sezone nećemo izlaziti iz romantičnih bluza, a ako ih kombinirate s trapericama, sigurno nećete pogriješiti

17.02.2022 u 06:46

Bionic
Reading

Jednostavna modna formula koja prolazi baš uvijek: Romantična bluza i klasične traperice. Proljetna sezona stavlja naglasak na bluze koje odišu romantikom, a one lagane, ugodne i nježne savršene su za tople dane pred nama

Jedan od nesumnjivo vodećih must have komada u proljetnoj garderobi su romantične bluze jer se savršeno slažu s trapericama, komadom koji također obožavamo, u baš svakoj sezoni.

Ako ste zaljubljenica u traper, potrebno vam je tek nekoliko preslatkih i potpuno neodoljivih bluza koje će vječne traperice transformirati u elegantan i vrlo chic stajling.

Volani, nabori, puf rukavi, čipka, slatki detalji, cvjetni motivi – romantične bluze posebno su prikladan proljetni trend jer će kreirati vrlo razigran izgled čak i starih, vrlo klasičnih traperica koje godinama imate u ormaru i dati im poseban šarm. S druge strane romantične bluze dat će mekoću i dozu ženstvenosti strogom modelu hlača. Ova kombinacija uvijek je siguran izbor kada stojite pred ormarom bez ideje što odjenuti.

  • +14
Romantične bluze za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bluze s volanima vrući su trend za proljeće 2022.

Romantične bluze modni su evergrin. Čim prve zrake sunca otjeraju sive oblake, vrijeme je za bluze i košulje. Snažan puplin, prozračan lan i lagan pamuk ugodni su za nošenje tijekom ljeta, prozračni, ali dovoljno čvrsti.

Na modnim pistama u kolekcijama za proljeće i ljeto 2022. brendovi poput Erdema ili Giambattiste Vallija odlučili su se za viktorijansku čipku, napuhane rukave i peplum – detalje koji bluzama daju romantičan štih.

Traperice i bluza jedne su od osnova streetstylea i zajamčeno privlače poglede. Premda se radi o jednostavnoj kombinaciji samo dva odjevna komada, ona uvijek izgleda ležerno i elegantno.

A tu je i bijela bluza kao modni klasik. Modni je to komad koji prolazi baš uvijek i odlično funkcionira u različitim stajlinzima – odličan je izbor za poslovni look, ležerni izlazak ili večernju eleganciju. Proljetni outfit može se elegantno stilizirati uz visoke potpetice, ležerno uz tenisice i cool uz čizme.

Inspiracija za modne kombinacije: Ovako sada nosimo bluze s volanima uz traperice

Klasične plave traperice i razigrana bijela bluza savršeno se usklađuju sa zlatnim nakitom. Također imajte na umu: što su traperice tamnije, stajling djeluje elegantnije.

Bijela must have bluza za proljeće sastoji se od puno volana i nabora. Uvučena u hlače s prednje strane, izgleda baš cool.

Bluze s upečatljivim ovratnicima privlače pažnju – čak i ako proviruju ispod vestice ili prijelaznog sakoa.

Jednostavno savršeno za ured: pomalo oversized bijela bluza ekstravagantnog izgleda zahvaljujući istaknutim puf rukavima. Kombinirajte je s trapericama visokog struka i trendi kaputom ili sakoom.