POPUT KLOMPI

Ove omražene čizme postale su modni klasik, a slavne ljepotice sada ne mogu odoljeti njihovoj novoj verziji

10.12.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Prvenstveno zahvaljujući neizmjernoj toplini i udobnosti koju pružaju u hladnim mjesecima, omražene čizme brenda Ugg Australia od početka milenija uspjele su zadržati svoju relevantnost na modnoj sceni

Iako su i danas predmetom modnih debata, čizme brenda Ugg postale su svojevrsnim klasikom u svijetu obuće, a njihov visok modni status više nije potrebno dokazivati, posebice nakon brojnih suradnji s poznatim dizajnerskim brendovima poput Y/Projecta, Telfara i Mattyja Bovana.

Ove čizme koje su postale predmetom žudnje brojnih djevojaka i dama početkom milenija, ponovno su na snazi. Klasična kratka i mini verzija čizmi Ugg i dalje su najpopularnije, no sada su ustupile mjesto takozvanom Tazz modelu.

Riječ je o toploj verziji papuča nalik omraženim čizmama koje imaju sve veći broj slavnih poklonica na čelu s poznatim manekenkama poput Gigi Hadid, Shanine Shaik i Else Hosk.

Iako je riječ o papučama, ove dame nose ih poput čizmi Ugg ili klompi koje su se ove godine u modnu vratile na velika vrata, a stižu po cijeni od oko 800 kuna i u nekoliko boja.

  • +10
Tople čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo