ready-to-wear

Ove jednostavne Zarine haljine nosit ćete cijeli dan, a neće vam dosaditi

03.05.2023 u 10:52

Bionic
Reading

Mnoge žene kažu kako ne nose haljine jer ne znaju uz što bi ih kombinirale, no stvar je u biti vrlo jednostavna! Zara je i ove sezone pripremila različite haljine, ponešto za svačiji ukus, a koju god haljinu da odaberete budite sigurni da ju možete nositi kroz razne dnevne izazove

Haljina govori mnogo o osobi: donekle razotkriva osobnost. Osim što su zapravo jedan od najjednostavnijih odjevnih predmeta jer štede sate razmišljanja kako kombinirati dva odjevna komada, haljine su mnogima drag odabir i zbog svoje ženstvene prirode. Ukoliko planirate obnoviti svoju kolekciju haljina za poslovne prilike, sjajne odabire pronać ćete u Zari koja je i ove sezone pripremila razne chic varijante.

Najbolji savjet je pronaći zanimljivu haljinu koju ćete moći kombinirati na više različitih načina pa koristeći se modnim dodatcima učiniti da ona odgovara vašim potrebama. Ipak, vi ste ti koji držite uzde u rukama!

Pronaći haljinu koja može odgovoriti različitim dnevnim obvezama možda nije najlakši zadatak, no izvedivo je.

Ove haljine obično su one s umjerenim dekolteom i nisu pretijesne uz tijelo, ali ni preširoke pa su tako savršena baza za dodavanje različitih modnih dodataka, ovisi o vašem osobnom stilu i željama. Birajte neutralne boje: boja pijeska ili bezvremenska crna idealne su za dnevne i noćne prilike!

Pletene haljine

Tijekom zime pletivo je must, a tijekom toplijih mjeseci pletivo je trend koji obožavamo.

Za poslovne prilike haljini će biti dovoljan lagani laneni sako, a za odvažnije kombinacije poigrajte se s popularnim prslucima i upečatljivim nakitom. S obzirom da su balerinke apsolutni hit sezone, sjajno će se uklopiti i uz pletivo!

Zara: Pletene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dnevne kombinacije s pletenim haljinama izgledat će vrlo zanimljivo ukoliko se odlučite svoj styling obogatiti slamnatim šeširom i popularnim cekerima. Odabir ovih modnih dodataka vrlo je praktičan, a uz dodatak sunčanih naočala izgledat ćete poput filmske dive!

Košulja-haljina

Haljine na preklop postale su bezvremenskim klasikom i simbolom elegancije. Zahvaljujući njihovoj sposobnosti da laskaju figuri i istaknu ženstvenu siluetu, brojne ih dame obožavaju nositi u raznim prigodama.

Košulja-haljina prilagođava se raznoraznim izazovima: bilo da ste u potrazi za chic poslovnim outfitom ili zavodljivim lookom za izlazak. Još bolje je što jedna haljina može odgovoriti na oba zahtjeva, a tajna se krije u modnim dodatcima s kojima ćete ju kombinirati. Imajte na umu da je obuća ključan faktor!

Bilo da vaša odluka padne na one kratkih ili one dugih rukava, ove haljine sjajno će izgledati i uz kaubojske čizme i uz balerinke, ali i uz cipele visokih potpetica.

  • +3
Zara: Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo