STREET STYLE POTVRDA

Ove bezvremenske cipele provjereno podižu stajlinge i odišu luksuzom

11.04.2024 u 06:09

Bionic
Reading

Stajlinzi koji uključuju niz jednostavnih komada zajamčeno izgledaju šik i skladno, a dodatan plus predstavljaju im provjereni modeli obuće poput slingback cipela crne boje

Transformativna moć ovih bezvremenskih cipela nije nikakva nepoznanica, no zbog novog interesa za crnim slingback modelima ove sezone isplati se iskoristiti njihov stilski potencijal.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Sjajne slingback cipele u crnoj boji u stanju su i najjednostavniju kombinaciju, poput bijelog T-shirta i traperica, učiniti luksuznom, što posljednjih tjedana itekako dobro dokazuju ljubiteljice mode s Instagrama.

Ponekad i najjednostavnija odjevna kombinacija može odavati skupocjen dojam.

  • +10
Crne slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Takav je slučaj s ovim lookom koji uključuje tri ključna komada - šik kaput, jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava i tamni traper, zaokružen slingback cipelama s minijaturnom petom kitten.

Evo još jedne ideje za outfit koja je jednostavna, a upečatljiva. Sve što vam treba je neutralno pletivo dugih rukava, maksi suknja od trapera u tamnoj boji i crne slingback cipele.

Ovaj stajling je utjelovljenje šika i odlična opcija za razne prigode zahvaljujući mješavini osnovnih komada koja uključuje crni blejzer, sivi džemper, traperice ravnih nogavica i upečatljive slingback cipele u crnoj boji.

Rekreirajte ovaj look i npr. smeđim balonerom, bijelom košuljom, cool sivim trapericama i slingback cipelama reljefne teksture.

Ova odjevna kombinacija zajamčeno daruje elegantan dojam. Odaberite bluzu na kopčanje s voluminoznim rukavima i nabranim manžetama uz klasične traperice i elegantne štikle s malom petom i - spremni ste.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević