ZANOSNA KELLY

Ovako raskošne grudi ne viđaju se često

03.06.2013 u 18:09

Kelly Brook i Danny Cipriani

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Zanosna Kelly Brook obožavatelje je već nebrojeno puta počastila seksi fotkama na društvenim mrežama, a ovoga puta objavila je fotografije s odmora koji je provela s dečkom Dannyjem Ciprianijem

Raskošna Kelly Brook provela je godišnji odmor na plažama Tobaga, a fotografije na kojima pozira u badiću odmah je objavila na Instagramu. Ležeći na ležaljci Kelly se od sunca zaštitila sunčanim naočalama te kapom, a u prvi plan došle su njezine bujne grudi. Svojim raskošnim oblinama Kelly se redovito pohvali na popularnim društvenim mrežama, a u punom sjaju se pokazala i fotografiji na kojoj pozira s dečkom, 25-godišnjim Dannyjem Ciprijanijem.

Kellyinog dečka nedavno je udario autobus te je jedva izvukao živu glavu, a 33-godišnja starleta nije se odvajala od njega sve dok se nije potpuno oporavio. Čim je Danny prizdravio, par se uputio na odmor.

Kelly je nedavno osvanula i u londonskoj Opera galeriji gdje je izložena njezina fotografija pod nazivom 'Kelly Nude'. Na njoj model pozira potpuno naga, raširenih ruku te glave zabačene prema unatrag.