'tamo gdje moda slavi more'

Ovako izgleda modna priča Matije Vuice stvorena na ušću Neretve

23.08.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Sljubiti se s prirodom, dajući joj zasluženu pažnju, veličajući je i istovremeno koristeći njene ljepote, ideja je koja prožima modnu priču dizajnerice Matije Vuice o nomadskoj karavani koja se jos jednom vratila na ušće rijeke Neretve

Kampanja 'Tamo gdje moda slavi more' pokazuje koliko je ta ljubav harmonična, putena, nevina i razdragana poput 'djece cvijeća' koja su prvi put došla na obale mora. Ta morska priča nastavak je Matijine slavljeničke 40. obljetnice modnog izričaja.

Radost, pozitivizam, ljubav, kroz promociju hrvatskih destinacija, smjernice su nomadske turneje.

  • +51
Kampanja Matije Vuice 'Tamo gdje moda slavi more' Izvor: Promo fotografije / Autor: Marin Veraja

Odabir haljina i boja nije nimalo slučajan. Bijela, kao glavna boja ljeta te ljubičasta, tirkizna i fuksija u dodiru s nijansama mora još su više dobile na kontrastu i ljepoti. Uronjene u morsko plavetnilo, tamo gdje ne postoje granice mora, djevojke s Neretve, poput morskih sirena, božica mora il tek cura iz susjedstva, dočarale su nam kako moda, na najljepši način, slavi more.

Lea Leontenko, Tina Mustapić i Paula Varević, istinske su morske nomadice - sirene, a Matija Vuica je poput hridi na kojoj se odmaraju. Svojim istančanim okom novu modnu kampanju hrvatske dizajnerice svojim objektivom zabilježio je Marin Veraja.