WOW EFEKT

Ovako dobar top dugo nismo vidjeli: Ne može jednostavnije, a ni bolje od ovoga

10.04.2024 u 10:12

  • +3

Jessica Biel

Izvor: Profimedia / Autor: MONICA SCHIPPER / GETTY IMAGES / SCOTT KIRKLAND / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / CHARLEY GALLAY / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Uz bok poznatim damama iz svijeta Hollywooda, glumica Jessica Biel obilježila je novu dodjelu nagrada Fashion Trust U.S. Awards na Beverly Hillsu

Supruga glazbenika Justina Timberlakea postala je jednom od najbolje odjevenih dama nove dodjele nagrada Fashion Trust u Hollywoodu.

Slavnim damama, poput Heidi Klum u izazovnoj haljini od trapera, Biel je parirala u elegantnom izdanju kojim je potpuno dominirao top wow efekta.

Stvoren od velikih, svjetlucavih nitni povezanih poput mreže, ovaj nesvakidašnji top postao je glavnim protagonistom njezina stajlinga.

Poput elegantnih hlača širih nogavica, spomenuti top djelo je Davida Kome, poznatog gruzijskog dizajnera s londonskom adresom, i tek se treba naći u prodaji.

Svoju premijeru imao je u nadolazećoj kolekciji dizajnera za novu sezonu jesen/zima, postavši jednim od najzapaženijih komada na modnoj pisti, ali i na crvenom tepihu zahvaljujući 42- godišnjoj Biel.

Vodeći se zlatnim modnim pravilom 'manje je više', modne dodatke svela je na minimum, odabirom jednostavne torbice clutch ovalnog oblika.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević